ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Η Britney Spears ζήτησε ψυχολογική βοήθεια από την Sharon Stone

O λόγος που έκανε αυτή την κίνηση.

Η Sharon Stone μεταξύ άλλων, μετά τις τραγικές αποκαλύψεις σχετικά με την κακοποίηση που δέχτηκε από τον πατέρα της, αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το συναισθηματικό μήνυμα που της έστειλε η Britney Spears.

Συγκεκριμένα η 63χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο «The Kelly Clarkson Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλική σχέση της, με την Britney Spears.

Πριν από λίγες ημέρες η Britney έκανε μία ανάρτηση στο Instagram όπου μοιράστηκε ένα κολλάζ με φωτογραφίες που απεικονίζουν τις γυναίκες που έχουν πραγματικά εμπνεύσει τη ζωή της και η Sharon Stone ήταν η πρώτη που εμφανίστηκε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Στη συνέχεια, η Kelly Clarkson ρώτησε την ηθοποιό αν είχε γνωριστεί ποτέ με την τραγουδίστρια και η ίδια απάντησε ότι η Britney την πλησίασε περίπου την εποχή που έκανε πρωτοσέλιδα για να ξυρίσει το κεφάλι της τον Φεβρουάριο του 2007, όπου φοβόταν για την εικόνα της και πως θα την αντιμετωπίσει το κοινό της.

«Η Britney μου έγραψε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό, οδυνηρό γράμμα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή της, σχετικά με τους ανθρώπους που θα την αναγνώριζαν όταν ξυρίζει το κεφάλι της, θέλοντας να τη βοηθήσω. Και ήμουν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, και δεν μπορούσα να βοηθήσω τον εαυτό μου. Αλλά η αλήθεια του θέματος είναι ότι και οι δύο χρειαζόμασταν βοήθεια. Χρειαζόμουν και χρειαζόταν βοήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως η Britney ακόμη είναι στα δικαστήρια με τον πατέρα της, ο οποίος δαπάνησε την προσωπική της περιουσία όταν η ίδια ήταν σε ψυχιατρική κλινική.

Η Sharon Stone ανέφερε επίσης, πως το γεγονός αυτό δεν είναι ασυνήθιστο για τις γυναίκες στο Hollywood, οι οποίες είναι πάντα πρόθυμες συχνά να βοηθούν η μία την άλλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση