ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Η Britney Spears θέλει να απαλλαγεί από την «κηδεμονία» του πατέρα της

Ο πατέρας της ελέγχει τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις της

Η Bridney Spears θέλει να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος ελέγχει εδώ και 12 χρόνια τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις της, κατόπιν απόφασης δικαστηρίου.

Εν όψει μιας ακρόασης σε δικαστήριο του Λος Άντζελες εχθές, ο δικηγόρος της 38χρονης ποπ σταρ κατέθεσε έγγραφα στα οποία αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια «αντιτίθεται σθεναρά στο να ανατεθεί και πάλι η επιτροπεία της στον Jamie» Spears, χωρίς να εξηγεί τους λόγους.

Ο Jamie Spears ανέλαβε «κηδεμόνας» της ενήλικης κόρης του το 2008, αφού η ζωή της βγήκε εκτός ελέγχου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Η Britney δεν έχει δώσει καμία συναυλία από τον Οκτώβριο του 2018 και πέρσι εισήχθη και πάλι, για μικρό χρονικό διάστημα, σε ψυχιατρείο. Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι «είναι δεδηλωμένη επιθυμία της να μην δώσει παραστάσεις αυτήν την περίοδο».

Οι θαυμαστές της σταρ διαμαρτύρονται για τη μακρά επιτροπεία της και έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας την «απελευθέρωσή» της. Πιστεύουν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media - συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες της ενώ χορεύει στο σπίτι της.

Οι υποστηρικτές της σχεδιάζουν να διαδηλώσουν σήμερα έξω από το δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η Britney θέλει να δοθεί ο έλεγχος των υποθέσεών της στη μάνατζέρ της, τη Τζόντι Μοντγκόμερι, η οποία είχε αναλάβει προσωρινά την κηδεμονία της πέρσι, όταν ο Jamie Spears αρρώστησε.

Ο Jamie Spears απέρριψε την εκστρατεία «Ελευθερώστε τη Spears», χαρακτηρίζοντάς την ανέκδοτο. «Όλοι αυτοί οι συνωμοσιολόγοι δεν έχουν ιδέα. Επαφίεται στο δικαστήριο να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο για την Britney. Δεν είναι δουλειά κανενός άλλου», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση