ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Φωτογραφίες από την προσωπική τους εμπειρία.

newsroom must

Στην Αμερική έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί της νεότερης γενιάς των 30-40 ετών και πολλοί είναι οι διάσημοι που έσπευσαν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού και το έκαναν με χαλαρή διάθεση για αστεία.

Ανάμεσα τους η Blake Lively και ο Ryan Reynolds, οι οποίοι μας το ανακοίνωσαν από προσωπικές τους αναρτήσεις στο Instagram, δίνοντας έτσι ένα μήνυμα στον κόσμο παρότρυνσης αλλά και ενθάρρυνσης ότι πρέπει να γίνει το εμβόλιο για λόγους υγείας.

Το διάσημο ζευγάρι να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως είναι παντρεμένοι από το 2012 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

«Επιτέλους απέκτησα 5G» έγραψε ο Ryan αστειευόμενος μετά την προσωπική εμπειρία που είχε με το εμβόλιο, κάνοντας έτσι ένα καυστικό- χιουμοριστικό σχόλιο σε όσους θεωρούν ότι μπορεί να ''μεταλλαχθείς'' με την ουσία του εμβολίου.

Η σύζυγός του από την άλλη έγραψε: «Να βρείτε κάποιον που να σας κοιτάει όπως κοιτάω εγώ την ηρωική νοσοκόμα που με εμβολίασε» . Απευθυνόμενη στο δύσκολο έργο όλου του ιατρικού κλάδου και στον σεβασμό που απαιτείται απέναντι τους.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις τους από τον εμβολιασμό:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση