ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Η Billie Eilish επαναδιατυπώνει το τι σημαίνει μόδα στο Met Gala

Κι όμως η νεαρή star κατάφερε ν' αφήσει το στίγμα της στον οίκο Oscar de la Renta αποφεύγοντας να φορέσει γούνα

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Billie Eilish αποτελεί μία φιγούρα ρετρό που θυμίζει εποχές Beatles και πλήθη ανθρώπων και θαυμαστών να συρρέουν στην παρουσία ενός καλλιτέχνη όπως άλλοτε. Η ίδια αποτελεί πρότυπο ακτιβισμού, αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ΄ζώων, χρησιμοποιεί θετικά την επίδραση που έχει στον κόσμο και μετατρέπεται σε εκπρόσωπο όλων αυτών που θέλουν να εκφραστούν και δεν μπορούν. Εν ολίγοις και σε καλύτερη διατύπωση θα λέγαμε πως η EilishMania είναι μια καλύτερη εκδοχή του καλλιτεχνικού στερεώματος των δεκαετιών που μας πέρασαν καθώς η κοινωνία σήμερα είναι πιο φιλελεύθερη, πιο προσεκτική με την πολιτική ορθότητα και πιο ενημερωμένη και ευαισθητοποιημένη για κοινωνικά ζητήματα. 

Στην περίπτωση των Met Gala όμως, η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε να δοκιμάσει, να «παίξει» και τελικώς να κερδίσει το στοίχημα που έβαλε με την οικολογική της συνείδηση.

Συγκεκριμένα, κι ενώ είχε ήδη επιλέξει να φορέσει μακρύ, τούλινο φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta που δεν είχε ξαναφορέσει, η ίδια έθεσε όρο να σταματήσει ο οίκος όλες τις πωλήσεις με φυσική γούνα καθότι είναι vegan εκτός από ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. 

Τελικά, η ευχή της εισακούσθη κι άλλωστε ο οίκος Oscar de la Renta είχε σταματήσει προ πολλού τα σχέδια με γούνες καθώς δεν αποτελούν τίποτα το κομψό πλέον. 

Με λίγα λόγια, η 20χρονη καλλιτέχνης αποτέλεσε όχι μόνο σημείο αναφοράς για μια εφήμερη εμφάνιση στo Met Gala αλλά άφησε έμπρακτα και το δικό της μικρό στίγμα στη μόδα αλλά και στην ευαισθητοποίηση τόσο του κοινού που την ακολουθεί όσο και των ανθρώπων που ενδεχομένως να είναι λάτρεις της μόδας. Μόδα σημαίνει τάση που εκφράζει το στυλ και το γούστο των ανθρώπων που μπορεί αν είναι ομολογουμένως επηρεασμένο από τον ρυθμό της εποχής και σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι εις βάρος οργανισμών. Το θέσαμε σωστά και το έδειξε ορθότερα η ίδια η Billie Eilish. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@billieeilishmama)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση