ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η Beyonce αλλάζει τους στίχους τραγουδιού μετά από τις κατηγορίες για «κλοπή»

Αλλαγή σε τραγούδι της από το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Renaissance»

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Beyonce βρέθηκε στο στόχαστρο αυστηρών κριτικών λόγω του λανσαρίσματος του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Renaissance» το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα μετά από έξι χρόνια αποχής και δέχθηκε κατηγορίες για «κλοπή» τραγουδιού από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kelis.

Παράλληλα, υπήρξαν και σφοδρές κατηγορίες από ακτιβιστές και φιλανθρωπικές οργανώσεις που επρόκειτο για στίχους τραγουδιού και συγκεκριμένα του «Heated».

Το κομμάτι το οποίο γράφτηκε από τον Drake και άλλους συνθέτες παράλληλα, περιέχει στίχους με λέξεις που θεωρούνται υποτιμητικές για την πάθηση της σπαστικής εγκεφαλικής παράλυσης. Είναι ουσιαστικά μια πάθηση η οποία επηρεάζει τον μυϊκό συντονισμό όσων ανθρώπων πάσχουν από αυτή. 

Το συγκεκριμένο τραγούδι προβλέπεται πως θα έχει τεράστια επιτυχία κι ότι θα βρεθεί στην κορυφή των charts αυτή την εβδομάδα. 

Οπότε μετά τις αντιδράσεις όσων μίλησαν γι' αυτό, η λέξη πρόκειται να αντικατασταθεί ενώ οι συνεργάτες και οι εκπρόσωποι της Beyonce αναφέρουν στο «Sky News» πως σκοπός τους δεν ήταν να θίξουν κάποιον. 

Ουσιαστικά, η λέξη που περιέχεται στο κομμάτι χρησιμοποιείται ευρέως στην καθημερινή γλώσσα στα Αγγλικά στις ΗΠΑ με νόημα που σημαίνει «τρελαίνομαι» ενώ ο όρος προέρχεται από αντίστοιχη λέξη που σημαίνει «σπαστικός» και ιατρικά χρησιμοποιείται για να περιγράψει σπασμούς που βιώνει ένας άνθρωπος ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Επιπρόσθετα, ο όρος χρησιμοποιείται πολλές φορές για να περιγράψει άτομο με αναπηρίες και με υποτιμητικό τρόπο. 

Οπότε, η Beyonce και η ομάδα της πρόκειται να αλλάξουν τον στίχο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση