ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

Η Bella Hadid κατηγορεί το Instagram για bullying

«Αυτό είναι bullying για μένα. Δεν μπορείτε να σβήσετε την ιστορία προσπαθώντας να κάνετε τον κόσμο να σωπάσει»

Το Instagram είναι το μέσω που οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Είναι γνωστό ότι τα κοινωνικά δίκτυα έχουν μεγάλη επιρροή πλέον στην ζωή μας είτε θετική είτε αρνητική. Όσο η πλατφόρμα προσπαθεί να ευχαριστήσει τους πάντες (πράγμα αδύνατον) τόσο τους δυσαρεστεί.

Το γνωστό supermodel Bella Hadid κατηγόρισε ανοιχτά το Instagram για bullying ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Η Bella δημοσίευσε στον λογαριασμό της σε Instastories πολλές φωτογραφίες μεταξύ των οποίων και μια με το διαβατήριο του πατέρα της Mohammed Hadid το οποίο έγραφε τον τόπο καταγωγής του την Παλαιστίνη.

To Instagram κατέβασε το post της Bella και με ένα μήνυμα ενημέρωσε γιατί έγινε αυτό «Αφαιρέσαμε το story γιατί είναι ενάντια στους όρους μας, ή είναι παρενόχληση ή bullying. Έχουμε αυτούς τους όρους γιατί θα θέλαμε η κοινότητά μας να νιώθει ασφαλής»

Θέλοντας να απαντήσει σε αυτό το μοντέλο έγραψε «To Instagram αφαίρεσε το story μου που απλώς έλεγε ότι ο μπαμπάς μου γεννήθηκε στην Παλαιστίνη. @Instagram, ποιο ακριβώς σημείο του να είμαι υπερήφανη για την καταγωγή του πατέρα μου είναι bullying, παρενόχληση, γραφικό ή σεξουαλικό γυμνό; Δεν μπορούμε να είμαστε Παλαιστίνιοι στο Instagram; Αυτό είναι bullying για μένα. Δεν μπορείτε να σβήσετε την ιστορία προσπαθώντας να κάνετε τον κόσμο να σωπάσει. Δεν λειτουργεί έτσι.»

Αργότερα ανέβασε και πάλι την φωτογραφία σχολιάζοντας «Θέλετε να αλλάξει το μέρος που γεννήθηκε για χάρη σας; Είμαι περήφανη που είμαι Παλαιστίνια. Όλοι πρέπει να ποστάρουν πού γεννήθηκαν οι γονείς τους σήμερα. Θυμίστε τους πόσο περήφανοι είστε από όπου και αν κατάγεστε»

Εκπρόσωπος του Facebook μιλώντας στο Elle UK τόνισε ότι «Για να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα των μελών μας δεν επιτρέπουμε να ανεβάζουν προσωπικές πληροφορίες, όπως αριθμούς διαβατηρίων στο Instagram. Σ’ αυτήν την περίπτωση ο αριθμός δεν φαινόταν και γι’ αυτό δεν έπρεπε να αφαιρεθεί. Ανεβάσαμε και πάλι το post και απολογηθήκαμε στη Bella για το λάθος»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X