ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Μέχρι πότε παραμένει σε καραντίνα η Βασίλισσα;

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από το παλάτι του Buckingham και μεταφέρθηκε τον Μάρτιο στο κάστρο του Windsor

Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε πολλές πτυχές στην ζωή μας όπως και τις ζωές των royals.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από το παλάτι του Buckingham και μεταφέρθηκε τον Μάρτιο στο κάστρο του Windsor όπου παρέμεινε σε καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της The Times πρόκειται να παραμείνει επ’ αόριστων.

Εκπρόσωπος τύπου του Buckingham δήλωσε στο Harpers Βazaar ότι «Η βασίλισσα συνεχίζει να παραμένει απασχολημένη» όπως και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας φαίνεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θα εκτελεί όλη τη δουλειά της από απόσταση.

Οι Times επίσης αποκάλυψαν ότι, «Η βασίλισσα πρόκειται να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή για μήνες, ενώ αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη απουσία από τα επίσημα καθήκοντά της στην 68χρονη βασιλεία της.» Λόγω των συνεχιζόμενων ανησυχιών σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού, είναι ασφαλέστερο για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο να παραμείνουν απομονωμένοι προς το παρόν.

Ολες οι μελλοντικές βασιλικές δεσμεύσεις έχουν τεθεί σε αναμονή, «με σχέδια για κρατική επίσκεψη από τη Νότια Αφρική τον Οκτώβριο να βρίσκονται στον αέρα». Εν τω μεταξύ, το Ανάκτορο του Buckingham παραμένει κλειστό για το ευρύ κοινό και δημοφιλείς εκδηλώσεις όπως το Trooping the Colour έχουν ακυρωθεί λόγω ανησυχιών σχετικά με την ασφάλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση