ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Η Βασίλισσα Μαργαρίτα αφαίρεσε τους βασιλικούς τίτλους από 4 εγγόνια της

Η Βασίλισσα της Δανίας αφαίρεσε τους βασιλικούς τίτλους απο 4 από τα 8 της εγγόνια

Μαρία Σάββα

Η Βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, έχει αφαιρέσει του βασιλικούς τίτλους από 4, από τα 8 της εγγόνια, και σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, ο λόγος για το οποίο πάρθηκε μια τέτοια απόφαση είναι για να μπορούν τα τέσσερα παιδιά του γιού της, Γιοακίμ να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανάφερε, «Από την 1η Ιανουαρίου 2023, οι απόγονοι του πρίγκιπα Γιόακιμ θα μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τους τίτλους του κόμη και της κόμισσας του Μόνπεζατ. Οι προηγούμενοι τίτλοι τους, του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Δανίας παύουν να υπάρχουν», με την ανακοίνωση να αναφέρει επίσης ότι τα τέσσερα εγγόνια θα έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν τις θέσεις τους στην σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου.

Επιπρόσθετα ανακοίνωσαν ότι, «Με την απόφασή της, η βασίλισσα θέλει να δημιουργήσει ένα πλαίσιο για τα τέσσερα εγγόνια της, προκειμένου να μπορούν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό να διαμορφώσουν τις ζωές τους, χωρίς να περιορίζονται από τις ειδικές υποχρεώσεις που ενέχει μια επίσημη σύνδεση με τον βασιλικό οίκο».

«Η απόφαση της βασίλισσας συμβαδίζει με ανάλογες αλλαγές που έχουν κάνει άλλοι βασιλικοί οίκοι τα τελευταία χρόνια, με διάφορους τρόπους», τόνισε το παλάτι μέσα από την ανακοίνωση.

Όσο για τα παιδιά, η μητέρα των παιδιών δήλωσε σοκαρισμένη λέγοντας στην εφημερίδα BT, «Ήταν ξαφνικό, τα παιδιά νιώθουν αποκλεισμένα». «Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί τους αφαιρούν την ταυτότητά τους», είπε τελειώνοντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση