ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Η βασίλισσα έχει γενέθλια και το παλάτι μας δείχνει πώς ήταν μικρή!

Οι αδημοσιεύτες και super cute φωτογραφίες της βασίλισσας που σήμερα γίνεται 94 ετών

H 21η Απριλίου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, αφού η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει σήμερα τα 93α γενέθλιά της με αποτέλεσμα να είναι η γηραιότερη μονάρχης και με τη μεγαλύτερη θητεία παγκοσμίως! Και ενώ μέχρι πέρσι, η βασίλισσα περνούσε την ημέρα της με τον στενό οικογενειακό της κύκλο, φέτος, εν μέσω καραντίνας, θα περάσει τα γενέθλιά της μόνο μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο - αφού οι δυο τους βρίσκονται αυτοπεριορισμένοι. Όπως όμως ανέφερε δημοσίευμα της Daily Mail, στο παλάτι σχεδιάζουν μια βιντεοκλήση με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επιτρέποντας έτσι στα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονά της να της ευχηθούν χρόνια πολλά για αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Να θυμίσουμε πως η βασίλισσα ανέβηκε στον θρόνο το 1952 και πως η ίδια είναι το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Αλβέρτου, Δούκα της Υόρκης (μετέπειτα Βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ΄), και της συζύγου του Ελισάβετ, Δούκισσας της Υόρκης (μετέπειτα Βασίλισσα Ελισάβετ).

Για την ιστορία να πούμε πως η Ελισάβετ γεννήθηκε, με καισαρική τομή, την Τετάρτη 21 Απριλίου 1926 στις 2.40 π.μ., στο σπίτι των παππούδων της στο Λονδίνο. Βαπτίστηκε στις 29 Μαΐου από τον Αγγλικανό Αρχιεπίσκοπο της Υόρκης, Κόσμο Γκόρντον Λανγκ, στο παρεκκλήσι Ανακτόρων του Buckingham. Τα γενέθλιά της τα γιορτάζει και δεύτερη φορά, κατά την διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιείται τον Ιούνιο, σύμφωνα με μια παμπάλαια παράδοση ώστε οι εορτασμοί να μην απειλούνται από τα καπρίτσια του καιρού.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, το παλάτι της Βρετανίας έδωσε στην δημοσιότητα μερικές σπάνιες φωτογραφίες της βασίλισσας από την παιδική και την εφηβική της ηλικία και παρατηρώντας τις, διαπιστώνουμε πως η βασίλισσα ήταν αξιολάτρευτη!

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram/ @theroyalfamily

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X