ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδεχτεί τον Joe Biden στο Buckingham

Η βασίλισσα ετοιμάζεται να συναντήσει τον 46ο πρόεδρο της Αμερικής

newsroom must

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία βρίσκεται στην θέση της από το 1952, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να συναντήσει 12 προέδρους της Αμερικής - γεγονός καθόλου τυχαίο αφού οι πρόεδροι παρέρχονται αλλά εκείνη ... παραμένει σταθερή στον θρόνο της. Λογικό. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η βασίλισσα ετοιμάζεται να μεγαλώσει την λίστα της και να συναντήσει το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden, μέσα στο καλοκαίρι.

Αναλυτικότερα και βάση δημοσιεύματος των Sunday Times, η βασίλισσα θα υποδεχτεί τον Joe Biden μαζί με άλλους παγκόσμιους ηγέτες με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της G7 που θα πραγματοποιηθεί στην Κορνουάλη. "Το παρών" τους στην στην διοργάνωση θα δώσουν επίσης ο πρίγκιπας Κάρολος, η δούκισσα της Κορνουάλης και ο δούκας και η Kate Middleton.

Φυσικά, η βασίλισσα θα έχει στην συνέχεια την ευκαιρία και για μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων των δύο χωρών.

Αν και μέχρι στιγμής η συνάντηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από το ένα μέλος, ούτε από το άλλο, δεν αποκλείεται καθώς λέγεται πως οι δύο τους διατηρούν επαφή και πως η βασίλισσα, λίγο μετά την ορκωμοσία του Bien φρόντισε να του στείλει τα συγχαρητήριά της.

Για την ιστορία να πούμε πως ο μόνος πρόεδρος της Αμερικής που η Ελισάβετ δεν έχει συναντήσει είναι ο Lyndon Johnson.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by President Joe Biden (@potus)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση