ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος επιστρέφουν στο κάστρο του Windsor

Μαζί για την επέτειό τους αυτή την χρονιά

newsroom must

Πίσω στο Windsor επέστρεψε η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος λίγο πριν η Βρετανία κλείσει και πάλι για ένα δεύτερο lockdown.

Λόγω της πανδημίας το ζευγάρι μπόρεσε να είναι μαζί πολύ περισσότερο από ό, τι συνήθως. Από τότε που αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή, ο Φίλιππος, ζει σε μεγάλο βαθμό στο Sandringham, ενώ η βασίλισσα συνεχίζει τη δημόσια εργασία και τα καθήκοντά της στο Λονδίνο και το Windsor. Αλλά η Βασίλισσα ταξίδεψε πίσω στο Norfolk αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο για να περάσει χρόνο με τον Φίλιππο στο Wood Farm, ένα μικρότερο, πιο οικείο ακίνητο στο κτήμα πριν ταξιδέψουν πίσω.

Το ζευγάρι, χωρίστηκε στις αρχές Οκτωβρίου όταν η Βασίλισσα, άφησε τον σύζυγό της στο Wood Farm στο κτήμα της στο Norfolk ενώ εκείνη επέστρεψε στο Κάστρο του Windsor.

Τώρα είναι και πάλι μαζί που σημαίνει ότι το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 1947, θα είναι μαζί για την 73η επέτειό τους ενώ πέρασαν την τελευταία τους επέτειο με απόσταση 110 μιλίων.

Οι δύο τους πέρασαν το πρώτο lockdown μαζί στα μέσα Μαρτίου στο Κάστρο Windsor, το οποίο ήταν το σπίτι τους μέχρι τον Αύγουστο, μέχρι που μεταφέρθηκαν στο κάστρο Balmoral της Σκωτίας για το καλοκαιρινό τους διάλειμμα πριν μετακινηθούν στο Sandringham τον Σεπτέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X