ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε ξανά εμφάνιση της λόγω ατυχήματος

Στο Remembrance Sunday service θα ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον σάλο για την υγεία της.

newsroom must

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της τις δύο τελευταίες εβδομάδες μετά από προτροπή των γιατρών της, μέσω ανακοίνωσης του παλατιού ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει "το παρών" της στους εορτασμούς του Remembrance Day στη Μεγάλη Βρετανία.

Το παλάτι γνωστοποίησε ότι η 95χρονη μονάρχης δεν θα παρευρευθεί λόγω του ότι έχει τραυματίσει την πλάτη της με την ίδια να δηλώνει ότι είναι απογοητευμένη που θα χάσει την εκδήλωση. «Η βασίλισσα, έχοντας τραυματίσει την πλάτη της, αποφάσισε σήμερα το πρωί με μεγάλη λύπη ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στη σημερινή λειτουργία, έγραφε η σχετική ανακοίνωση.

Είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήταν σίγουρο ότι θα παραστεί στη λειτουργία, αφού πήρε χρόνο από τα καθήκοντά της για λόγους υγείας. Οι γιατροί είχαν συμβουλεύσει τη μονάρχη να ξεκουραστεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, αφού πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο στις 20 Οκτωβρίου για εξετάσεις.

Στο Remembrance Day όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους της Αυτού Μεγαλειότητας από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, ο κόμης και η κόμισσα του Wessex και η The Princess Royal θα παραστούν όπως είχε προγραμματιστεί.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση