ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Η βασίλισσα κάλεσε Meghan - Harry στο Παλάτι

Η επίσημη πρόσκληση της.

newsroom must

Τα 70 χρόνια βασιλείας της κλέινει η Ελισάβετ τον Ιούνιο του 2022 με μία λαμπρή εορτή προς τιμήν της στο Παλάτι του Backingham και όλοι αναμένουν την επική συνάντηση του Harry με τον William, μετά από τις τεταμένες σχέσεις τους, καθώς προήγηθηκαν σκληρές δηλώσεις από τον Harry προς το Παλάτι.

Συγκεκριμένα, θα πραγμοτοποιηθεί «πραγματικά ιστορική» τετραήμερη αργία όπως γράφουν τα βρετανικά media, καθώς όπως έγινε ήδη γνωστό επειδή το Platinum Jubilee της πέφτει στις 6 Φεβρουαρίου 2022 λόγω του κακού καιρού, η επέτειος της Ελισσάβετ θα εορταστεί τον Ιούνιο που μπορεί ο κόσμος να βγει στους δρόμους.

Δεν θα μπορούσε από την ιστορική αυτή στιγμή για την Ελισάβετ να λείψει ο εγγονός της πρίγκιπας Harry μαζί με την Μeghan και όλοι την οικογένεια τους, οι οποίοι είναι επίσημοι καλεσμένοι της βασίλισσας.

Παρά τις σκληρές δηλώσεις αλλά και αποκαλύψεις σχετικά με τα δύσκολα χρόνια που βίωσε ο Δούκας του Sussex δίπλα τους στο Παλάτι, η βασίλισσα τον κάλεσε στην εορτή προς τιμήν της, πρώτον λόγω της διακριτικής στάσης που πάντα επιλέγει να κρατήσει, αλλά και για τα δικαιώματα που θα δώσει - επιβεβαιώσει αν τους αφήσει εκτός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση