ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η Βανδή έκανε το ποστ που κανένας δεν περίμενε

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ φαίνεται να είναι η Δέσποινα Βανδή αφού προς έκπληξή μας έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Αναλυτικότερα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στα social media και σημείωσε; "Σ" αγαπάω μέχρι το φεγγάρι", γεγονός που μάς εξέπληξε ευχάριστα αν αναλογιστούμε πως πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι ήθελε να ζει μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

 Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση του με την τραγουδίστρια σε συνε΄ντευξη που παραχώρησε  στη Real News. Σε ερώτηση για το πώς νιώθει που πλέον είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της σχέσης του με την τραγουδίστρια, ο Βασίλης απάντησε «Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια».

Επίσης ανάφερε ότι κατά την διάρκεια της σχέσης τους «υπήρχε κυνηγητό» αλλά για το αν έχει σταματήσει είπε «Ναι, κάπως. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο.»

Τέλος ρωτήθηκε αν ο έρωτας είναι κάτι που τον τροφοδοτεί απάντησε «Χωρίς έρωτα δεν ζεις. Ό,τι είδους έρωτας και να είναι αυτός, είτε με τη δουλειά σου, είτε με τη σύντροφό σου, είναι ένα κομμάτι μέσα στη ζωή. Προφανώς σε τροφοδοτεί και σου δίνει έμπνευση και τα πάντα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση