ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Η Βανδή αποκάλυψε τι ''έκλεψε'' από το σπίτι της Βίσση

Μία νέα φιλία που ποτέ δε περιμέναμε ότι θα εξελιχθεί έτσι.

Σαράντης Μαριεττής

Μετά την συγκλονιστίκη εμφάνιση και των δύο στο ''Just the 2 of us'', Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή απόλαυσαν μαζί τον καφέ τους γιορτάζοντας την πρωτομαγιά στην Ελλάδα, γεγονός που δε περιμέναμε ποτέ να δούμε.

Κι όσο εμείς από παιδιά ψηφίζαμε είτε Βανδή, είτε η Βίσση εκείνες τώρα πίνουν μαζί το καφεδάκι τους χαρούμενες, γελαστές και πιο ακομπλεξάριστες από ποτέ ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την συνάντηση τους στα social media.

Κάποιες βδομάδες μετά η Δέσποινα Βανδή ανέβασε ένα story, αποκαλύπτοντας τι ''έκλεψε'' από την επίσκεψη της στο σπίτι της Βίσση γράφοντας χιουμοριστικά στην φωτογραφία:

'' Συγνώμη Άννα που σου πήρα το παντελόνι, πες στο παιδί σου να σου στείλει άλλο''.

Όπως θα δείτε και παρακάτω το παντελόνι είναι ένα απλό μαύρο παντελόνι σε στιλ φόρμας και για να το ''κλέψει'' η τραγουδίστρια πρέπει να έχουν αναπτύξει με την Βίσση μία άψογη σχέση με θάρρος και πολλή αγάπη.

Η Βίσση αναδημοσίευσε με την σειρά της την φωτογραφία και έγραψε ''enjoy'', εννοώντας φυσικά πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και να το ''ευχαριστηθεί'' η νέα φίλη της από τα παλιά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση