ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Naomi Campell για την Vivienne Westwood

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media

Μαρία Σάββα

Την Πέμπτη 29 Δεκέμβριου έφυγε από την ζωή η θρυλική Βρετάνη σχεδιάστρια και ακτιβίστρια Vivienne Westwood, σε ηλικία 81 ετών, και πολλά άτομα από τον χώρο της μόδας θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαζί με αρκετά μοντέλα που αποχαιρέτησαν την σχεδιάστρια ήταν και η Naomi Campell η οποία ανάρτησε μια σειρά από στιγμιότυπα των δύο τους από τις συνεργασίες τους, με την πάροδο των χρόνων.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η αυθεντική βασίλισσα της μόδας, Vivenne Westwood, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά και φίλη.. Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί που πήγαινα με το λεωφορείο από το σχολείο και οδηγούσα στην Kings Road, βλέποντας όλους τους πανκ με το ρίσκο να έχουν το ντύσιμο και τα μαλλιά . Ήταν επαναστατικό, δεν ήξερα τότε ότι θα συναντούσα τη Vivienne Westwood το ‘86 και όχι μόνο θα συνεργαζόμουν μαζί της, αλλά θα μπορούσα να την αποκαλώ «φίλη».

Η δύναμή σου ήταν αξιοθαύμαστη σε μια επιχείρηση την οποία κυριαρχούσαν άνδρες. Ήσουν μια δύναμη της φύσης, που πάντα με ενθάρρυνε να πηγαίνω μπροστά και να μην εγκαταλείπω πράγματα για τα οποία είχα πάθος, εκτός του μόντελινγκ.

Η ειλικρίνειά σου έπρεπε να εκτιμηθεί είτε μας άρεσε είτε όχι, είπες την αλήθεια σου, είσαι αληθινή και αυθεντική. Η ιστορία σου δείχνει σχέδια που ήταν γεμάτα με βασιλικές και πρωτοποριακές περικοπές που όλοι έχουν αντιγράψει μέχρι σήμερα!!!

Και η όμορφη ιστορία αγάπης σου με τον Ανδρέα, που είχαμε διαβάσει στα παραμύθια, που ήμουν μάρτυρας για δεκαετίες. Μπορούμε μόνο να ονειρευόμαστε μια τέτοια αγάπη. Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ και θα μείνει χαραγμένη για πάντα, καθώς η συνεισφορά σας στον κλάδο μας είναι ανυπολόγιστη. Δεν μπορούσαν να βγάλουν αρκετά βραβεία για αυτό που πραγματικά άξιζες. Το ότι μπόρεσα να σε επισκεφτώ πρόσφατα, είναι κάτι που με κάνει να νιώθω ευλογημένη και θα έχω αυτή τη μνήμη πάντα στην καρδιά μου. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Ανδρέα και σε όλη την οικογένεια και τους αγαπημένους σου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση