ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Η απολογία του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Balenciaga για την καμπάνια με τα παιδιά

Μετά τον σάλο, ο Demna ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Δέσποινα Άσπρου

Την σιωπή του θέλησε να σπάσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής και σχεδιαστής του οίκου Balenciaga, Demna Gvasalia, για την πρόσφατη καμπάνια του οίκου με παιδιά που πόζαραν κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια με αξεσουάρ του οίκου, τα οποία όμως παραπέμπουν σε BDSM.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεωργιανός σχεδιαστής ανήρτησε μια επίσημη δήλωση στο Instagram, ζητώντας συγγνώμη για τις αποφάσεις του οίκου.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη για τη λανθασμένη καλλιτεχνική επιλογή του κόνσεπτ για την καμπάνια με τα παιδιά και αναλαμβάνω την ευθύνη. Ήταν ακατάλληλο τα παιδιά να προωθούν αντικείμενα που δεν είχαν καμία σχέση με αυτά», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια, ο σχεδιαστής πρόσθεσε: «Όσο και αν μερικές φορές θα ήθελα να προκαλέσω μια σκέψη μέσα από τη δουλειά μου, ΠΟΤΕ δεν θα είχα σκοπό να το κάνω αυτό με ένα τόσο φρικτό θέμα, όπως η κακοποίηση παιδιών που καταδικάζω. Τελεία. Πρέπει να μάθω από αυτό, να ακούσω και να συνεργαστώ με οργανώσεις παιδικής προστασίας για να μάθω πώς μπορώ να συνεισφέρω και να βοηθήσω σε αυτό το τρομερό θέμα».

«Ζητώ συγγνώμη από οποιονδήποτε προσβλήθηκε από τις εικόνες και η Balenciaga έχει εγγυηθεί ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα όχι μόνο για την αποφυγή παρόμοιων λαθών στο μέλλον αλλά και για την ανάληψη ευθύνης για την προστασία της παιδικής ευημερίας με κάθε τρόπο», κατέληξε ο ίδιος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demna (@demna)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by mfw o_o (@myfacewheno_o)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση