ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: nude tailored παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες
 

Η αποκάλυψη της Pamela Anderson για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 23

Τριάντα δύο χρόνια μετά, η Pamela Anderson βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα είκοσι τρία της χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η ηθοποιός το 1991 κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής κωμωδίας «Ο μαστροχαλαστής» όπου πρωταγωνιστούσε ο Tim Allen και εκείνη εμφανίστηκε στα δύο πρώτα επεισόδια, παρενοχλήθηκε από τον ηθοποιό.

«Την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Τιμ ήταν με η ρόμπα του στον διάδρομο... Άνοιξε τη ρόμπα του και μου έδειξε το πέος του γρήγορα- ήταν τελείως γυμνός από μέσα. Είπε ότι αυτό ήταν δίκαιο επειδή και αυτός με είχε δει γυμνή. Τώρα είμαστε πάτσι. Γέλασα με αμηχανία», αποκάλυψε η ίδια.

Την περίοδο εκείνη, ο ηθοποιός ήταν τριάντα επτά ετών. Σήμερα, ο ίδιος κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της σταρ, αρνήθηκε το γεγονός. «Όχι αυτό δε συνέβη ποτέ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» ανέφερε σε δήλωσή του στο Variety.

Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω περιστατικό είναι ένα τα πολλά που αναφέρει η ηθοποιός στο βιβλίο της, «Love, Pamela» το οποίο κυκλοφορεί μαζί με το ντοκιμαντέρ της στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση