ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σάκκαρη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Στο πλευρό της ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε συνέντευξη τύπου λίγο πριν την πρόκριση της στα ημιτελικά του του Open στη Ντόχα, αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε καθώς αναγκάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομειακή μονάδα.

«Το τουρνουά δεν άρχισε με τον τρόπο που ήθελα. Ήμουν στο νοσοκομείο την Τρίτη όλο το πρωί», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

«Είχα έναν δυνατό πόνο χαμηλά στο στομάχι και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να παίξω. Ήταν πολύ άσχημο, πέθαινα. Τρεις ώρες πριν το ματς έφυγα από το νοσοκομείο και είπα ότι θα προσπαθούσα να παίξω, να δω τι θα μπορούσα να κάνω. Τρεις μέρες μετά είμαι στα ημιτελικά. Αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση, γιατί δείχνει πόση πνευματική και σωματική δύναμη έχω, διότι ήταν μια πολύ δύσκολη Τρίτη. Είμαι καλύτερα τώρα, όχι 100%, ακόμα έχω κάποιους πόνους στο στομάχι. Καταλαβαίνεις, όμως, ότι είμαι σε καλή κατάσταση και νιώθω καλά με τον τρόπο που έπαιξα σήμερα και χθες»

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον σύντροφο της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που ήταν συνέχεια στο πλευρό της « Όσο συντομότερα ξεφορτώνεσαι τις αρνητικές σκέψεις μετά από ήττα σε τελικό, τόσο καλύτερα επιστρέφεις. Αυτό ήταν που έκανα πολύ καλά. Απλά ήρθα εδώ, χαλάρωσα με την ομάδα μου και είναι εδώ και το αγόρι μου, κάτι που βοηθάει αρκετά. Απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση