ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η αποκάλυψη της Bella Hadid για το ψυχολογικό της πρόβλημα

«Δεν είμαι σίγουρη γατί, αλλά γίνεται όλο και δυσκολότερο το να μη μοιραστώ την αλήθεια μου»

Ζωή Τουτουντζίδου

Το γνωστό μοντέλο Bella Hadid, μας έχει εξομολογηθεί αρκετές φορές το πρόβλημα της αγχώδη διαταραχή και την κατάθλιψη. Ποτέ όμως ότι σχεδόν κάθε βράδυ κλαίει, κατηγορώντας πως τα μέσα μαζικής επικοινωνίας έχουν μεγάλο μέρος ευθύνης σε αυτό. Εχτές Τρίτη σε μια σειρά αναρτήσεων που έκανε μέσω instastory, ανέβασε φωτογραφίες να κλαίει και όλα αυτά με αφορμή τα λόγια της Willow Smith για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε. Η ίδια σε μια ενέργεια συμπαράστασης αποκάλυψε σε 42 εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους τι πραγματικά της συμβαίνει όταν κλείνουν τα «φώτα» της διασημότητας.

Με την ίδια να γράφει σε λεζάντα «Όλοι εσείς που δίνετε τις μάχες σας, σας παρακαλώ να το θυμάστε αυτό. Μερικές φορές, το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι πως δεν είσαι μόνος. Σας το λέω εγώ λοιπόν, δεν είστε μόνοι. Σας αγαπώ, σας βλέπω και σας ακούω». Συμπληρώνοντας μάλιστα πως της πήρε καιρό να αντιληφθεί τι της συμβαίνει λέγοντας «Μου πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσω, αλλά έχω περάσει αρκετά breakdowns και burnouts για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος για να καταλάβεις το τραύμα σου, τα ευαίσθητα σημεία, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς πάντα να καταλάβεις καλύτερα τον πόνο σου και το πώς θα τον διαχειριστείς».

Τέλος δήλωσε την ανάγκη της να μιλάει για αυτό αποδεικνύοντας μας πως δεν είναι πλέον taboo, η εκδήλωση των συναισθημάτων μας ότι και να είναι αυτά, λέγοντας «Δεν είμαι σίγουρη γατί, αλλά γίνεται όλο και δυσκολότερο το να μη μοιραστώ την αλήθεια μου εδώ πέρα. Σας ευχαριστώ που με βλέπετε και ευχαριστώ που με ακούτε. Σας αγαπώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS