ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Η αποκάλυψη για τον sexy χορό της Britney Spears στο Instagram

Τι λέει η ίδια για τον αποκαλυπτικό χορό της;

newsroom must

Για ακόμη μία φορά η Britney Spears, ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της και να προκαλέσει αντιδράσεις, όπως μόνο αυτή ξέρει.

Έτσι λοιπόν, ανέβασε έναν αποκαλυπτικά sexy χορό στο Ιnstagram, φορώντας έναν neon μαγιό, γούνα μαυρή και λευκές μπότες, αλλά το περίεργο είναι ότι δεν σχολιάστηκε τόσο η χορογραφία της, αλλά αυτό που έγραψε στην λεζάντα της εικόνας.

''Τράβηξα αυτό για πλάκα, Δεν έχω δείξει ποτέ τον κ@@@ο μου στο Instagram, oρίστε λοιπόν, ο κ@@ος μου αγόρια και κορίτσια!!!''.

Tα σχόλια και τα likes κάτω από τις αναρτήσεις της έπεσαν βροχή με τους περισσότερους fans της, ωστόσο, να τονίζουν ότι υπεύθυνοι για τη σελίδα της στο Instagram είναι άλλοι, οι οποίοι ανεβάζουν τα video και τις φωτογραφίες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ξέσπασε ενάντια στα τόσα αμέτρητα ντοκιμαντέρ για την ζωή της και τα ψέματα που αναφέρουν τόσο για την ίδια αλλά και για τους ανθρώπους που την περιτρυγιρίζουν.

''Το 2021 είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από το 2020 αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα ήταν ΕΤΣΙ! Τόσα πολλά ντοκιμαντέρ για εμένα φέτος με τις απόψεις άλλων για τη ζωή μου. Νιώθω κολακευμένη. Αυτά τα ντοκιμαντέρ είναι τόσο υποκριτικά, κατηγορούν τα media αλά κάνουν το ίδιο πράγμα. Θέλω να σας θυμίσω πως παρόλο που πέρασα αρκετά δύσκολα, είχα πολλές άλλες, υπέροχες στιγμές με την οικογένεια μου και δυστυχώς φίλοι μου, ο κόσμος απλά βρίσκει περισσότερο ενδιαφέρον στα αρνητικά. Δεν είναι μια επιχείρηση και μια κοινωνία για το μέλλον; Γιατι να εστιάζεται στην πιο αρνητική φάση της ζωής μου;'' 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση