ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η απόφαση της Μπόμπα κατά την διάρκεια του θηλασμού που δίχασε

Γιατί οι διαδικτυακές φίλες της Χριστίνας Μπόμπα της επιτέθηκαν;

newsroom must

Οι δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα ήρθαν στον κόσμο στις 23 Ιουνίου και άλλαξαν μία για πάντα την ζωή του διάσημου ζευγαριού. Πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, η γνωστή blogger και ο παρουσιαστής φροντίζουν να μάς δείχνουν αρκετά στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα και με κάθε τους ποστ να κλέβουν την παράσταση.

Πρόσφατα, είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να γνωστοποιεί πως πήρε την απόφαση να αποδεχτεί ένα νέο challenge και να κόψει την ζάχαρη για ένα μήνα. Λίγο μετά από την απόφασή του, η σύζυγός του θέλησε να ακολουθήσει και εκείνη τα βήματά του. Μέσα από ένα της story, η Χριστίνα δεσμεύτηκε ότι για έναν μήνα θα κόψει τελείως τη ζάχαρη αφού στόχος της είναι σιγά σιγά να επανέλθει στον προ εγκυμοσύνης σωματότυπό της.

Μαθαίνοντας την απόφαση της Χριστίνας, οι διαδικτυακές της φίλες διχάστηκαν και ουκ ολίγες εξαπέλισαν επίθεση προς αυτήν αφού σύμφωνα με την απόψή τους μια γυναίκα η οποία θηλάζει δεν πρέπει να κόψει την ζάζαρη από την διατροφή της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Τι απαντούν όμως οι ειδικοί; Σύμφωνα με το kbakopoulos.com, η θηλάζουσα μητέρα έχει ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις σε ενέργεια (θερμίδες), πρωτεΐνες, λιπίδια, υδατάνθρακες, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία. Αν και οι  θερμίδες που είναι απαραίτητο να προσλαμβάνει η θηλάζουσα μητέρα από τη διατροφή στο θηλασμό κυμαίνονται περίπου στις 500kcal, δεν είναι απαραίτητο να καταναλωθεί ζάχαρη - η οποία προέρχεται από γλυκά. Αντίθετα, αν τα γλυκά αντικατασταθούν με άλλα τρόφιμα που δίνουν την απαραίτητη για τη νέα μαμά ενέργεια και αλλά πολύτιμα θρπετικά συστατικά δεν είναι καθόλου κακό. Κάθε άλλο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση