ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η απόφαση που καλείται να πάρει η Ελισάβετ απέναντι στον Andrew

Πώς θα επηρεάσει αυτό τον πρίγκιπα Harry

Ζωή Τουτουντζίδου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η βασίλισσα Ελισάβετ καλείται να αναιρέσει ένα ακόμα προνόμιο που μέχρι σήμερα κρατούσε τόσο ο πρίγκιπας Andrew όσο και ο πρίγκιπας Harry. Αυτό του διαδόχου της σε περίπτωση που δεν μπορεί να αναλάβει τα βασιλικά της καθήκοντα. Κάτι που είδαμε να γίνεται μάλιστα πρόσφατα με τον πρίγκιπα Κάρολο να αναλαμβάνει για λίγο τις υποχρεώσεις του παλατιού, καθώς η βασίλισσα βρισκόταν σε άδεια ασθενείας.

Διαβάστε εδώ: Ο Κάρολος βασιλιάς από σήμερα

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι αξιωματικοί του Παλατιού αναζητούν τρόπους να αφαιρέσουν από τους δύο πρίγκιπες τον τίτλο Συμβούλου επικρατείας. Με τον πρίγκιπα Andrew να βρίσκεται έκτος στην διαδοχή και τον πρίγκιπα Harry στην ένατη θέση. Πρώτος βρίσκεται ο Κάρολος και στην δεύτερη θέση ο William.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κάτοχος της θέσης αυτής έχει το δικαίωμα να υπογράφει έγγραφα και να λαμβάνει απόφασης του παλατιού , κάτι που σίγουρα δεν θέλουν οι Βρετανοί από τον Andrew μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και τον Harry μετά την απόφαση του μετακομίσει στην Αμερική.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση