ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Η απάντηση του συζύγου της Jessica Mulroney για το «βιβλίο» της Meghan

H Jessica σκέφτεται να δημοσιεύσει ένα βιβλίο στο οποίο θα γράψει τα πάντα για την Meghan αφού πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει

Η οικογένεια Mulroney δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα από διάφορα ταμπλόιντ για την κατάσταση της Jessica Mulroney και της φιλίας της με την Meghan Markle, αφού η Jessica απείλησε ιδιωτικά την Μαύρη influencer Sasha Exeter. Ωστόσο, το δημοσίευμα της Daily Mail αυτό το Σαββατοκύριακο ότι η Jessica φέρεται να σκεύτεται να γράψει ένα βιβλίο για την Meghan επειδή η Δούκισσα την αγνοούσε ήταν αρκετή για να παρακινήσει τον σύζυγό της Ben Mulroney να κάνει μια σύντομη δημόσια δήλωση.

Η Daily Mail ανέφερε ότι πηγή δήλωσε πως «Η Jessica καλούσε την Meghan ασταμάτητα όπως και κοινούς φίλους για να προσπαθήσουν να επιδιορθώσουν τη φιλία τους. Είναι στεναχωρημένη που η Meghan της γύρισε την πλάτη την στιγμή που την χρειαζόταν περισσότερο. Αλλά οι φίλοι τους της έχουν πει να μην περιμένει να ακούσει πίσω από τη Meghan γιατί όταν «κόβει» κάποιον το κάνει για τα καλά - όπως και με την οικογένειά της.»

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα ότι η Jessica σκέφτεται να δημοσιεύσει ένα βιβλίο στο οποίο θα γράψει τα πάντα για την Meghan αφού πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει.

Ο σύζυγος της Jessica, Ben δημοσίευσε στον Twitter το κείμενο της Daily Mail σχολιάζοντας με μια λέξη «FALSE/λάθος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση