ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Η απάντηση της Taylor Swift στο σεξιστικό αστείο του Netflix

Η τραγουδίστρια απαντά έξω απ' τα δόντια στην πλατφόρμα streaming

Μια ατάκα από τη νέα σειρά του Netflix κατάφερε να γίνει viral για τον σεξιστικό της χαρακτήρα και να φτάσει στο Twitter της... άμεσα ενδιαφερόμενης, δηλαδή της Taylor Swift. 

Σε μια σκηνή, η 23χρονη Ginny τσακώνεται με την μητέρα της και της λέει την ατάκα ''Τι σε νοιάζει εσένα; Αλλάζεις άντρες πιο γρήγορα και από την Taylor Swift'', αναφερόμενη στις πολλές σχέσεις της τραγουδίστριας που απασχολούσαν τα Μέσα μέχρι πριν 4 χρόνια, όταν ξεκίνησε η σχέση που έχει τώρα. 

Η ατάκα αναπαράχθηκε τόσο πολύ στο Twitter που έφτασε φυσικά και στην ίδια την Swift, η οποία να θυμίσουμε πως τον Ιανουάριο του 2020 είχε αποκλειστική συνεργασία με την πλατφόρμα streaming για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ''Miss Americana''. Ανεβάζοντας, λοιπόν, ένα screenshot μιας μαύρης οθόνης με μόνο τους υπότιτλους από την συγκεκριμένη ατάκα, η τραγουδίστρια έγραψε: 

''Γεια σας 'Ginny & Georgia', το 2010 τηλεφώνησε και θέλει το τεμπέλικο, βαθιά σεξιστικό αστείο πίσω. Ας σταματήσουμε να υποβαθμίζουμε σκληρά εργαζόμενες γυναίκες με το να χαρακτηρίζουμε τέτοιες βλακείες ως αστείες. Επίσης, Netflix, μετά το 'Miss Americana', δεν είναι όμορφο αυτό''.

Κάποιοι διαφώνησαν πως δεν ήταν σεξιστικό αστείο από τους παραγωγούς προς την τραγουδίστρια, αλλά μια ατάκα πάνω στη διαφωνία των δύο γυναικών. 

Όπως και να 'χει, δείτε την ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση