ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η νέα απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Αλέξη Κούγια

«Επιμένετε σε κάτι καταγεγραμμένο» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου ως απάντηση στα καυστικά λόγια του δικηγόρου Αλέξη Κούγια για την ίδια και τους συνεργάτες της.

newsroom must

Του Γεώργιου Γκαρακλίδη

Στην αντεπίθεση φαίνεται να πέρασε η δημοφιλής παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου για τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας για την ίδια και τους συνεργάτες της εκπομπής της. 

Ο ίδιος είχε πει τα εξής: «Επειδή μάλλον τα ελληνικά σας δεν σας επέτρεψαν να αντιληφθείτε τι ακριβώς δήλωσα, τόσο σε νομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, σας δηλώ κατηγορηματικά τα εξής:

Ουδέποτε παραδέχθηκα ότι οι φωτογραφίες από τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα του εντολέως μου Δημητρίου Λιγνάδη, αφορούν ανηλίκους, ακόμη και σε νομικό επίπεδο».

Σε συνέχεια των όσων ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε λέγοντας: «Όλες οι φωτογραφίες αφορούν άνδρες μεγάλης ηλικίας και μόνο μία αφορά νεαρό άνδρα και όχι ανήλικο είτε σε πραγματικό είτε σε νομικό επίπεδο. Αυτά είναι διαπιστωμένα από την ελληνική Δικαιοσύνη, δηλαδή τόσο από Εισαγγελείς όσο και από Τακτικούς Δικαστές, διαφορετικά ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα ήταν κατηγορούμενος και για άλλα εγκλήματα.

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου για υπόθεση Λιγνάδη: «Ο Κούγιας είπε ότι θα με μηνύσει»

Όσο για τον συμπαρουσιαστή σας που επαγγέλλεται, όπως δήλωσε, το μανάβη και ο οποίος χωρίς να είμαι παρών τόλμησε να εκστομίσει τη φράση «έχει ο καιρός γυρίσματα», θέλω να του δηλώσω, εκ μέρους του εντολέως μου κ. Δημητρίου Λιγνάδη ότι πράγματι έχει ο καιρός γυρίσματα, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όσους προκαταδίκασαν τον κ. Λιγνάδη μη σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητος και να είναι σίγουρος ότι θα έχει πολύ κακό καιρό, όχι όμως στην τηλεόραση, αλλά στις δικαστικές αίθουσες, γιατί αυτοί που τον κατέστρεψαν θα πρέπει να τον αποζημιώσουν».

Πριν από λίγο όμως η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να απαντήσει στον δικηγόρο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter δηλώνοντας τα πιο κάτω:

«Κύριε Κούγια,  επιμένετε σε κάτι καταγεγραμμένο. Ειλικρινά καταλαβαίνω, λόγω της θέσης σας, να θέλετε να το ανατρέψετε. Μπορείτε να το κάνετε όμως χωρίς να προσβάλετε εμένα ή τους συνεργάτες μου. Απλά και τίμια».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση