ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, πουκάμισο και πέδιλα
 

Η απάντηση της Dua Lipa για την ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

«Δεν ήθελα να προκαλέσω μίσος»

newsroom must

H Dua Lipa προκάλεσε αντιδράσεις με μια ανάρτησή της στην οποία φαίνεται να προωθείται η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας. Η εικόνα δείχνει την Αλβανία να φτάνει μέχρι την Θεσπρωτία και να συνοδεύεται από την λέξη «αυτόχθονες» η οποία αναφέρεται για τους Αλβανούς-Κοσοβάρους.

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτησή της δεν έμεινε ασχολίαστη ενώ μετά τις έντονες αντιδράσεις και επικρίσεις που δέχθηκε η Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει χωρίς ωστόσο να αφαιρεί την προηγούμενή της ανάρτηση από τον λογαριασμό της.

 
 
 
View this post on Instagram

au•toch•tho•nous adjective (of an inhabitant of a place) indigenous rather than descended from migrants or colonists

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Συγκεκριμένα έγραψε «Λυπάμαι και θυμώνω που η ανάρτησή μου παρερμηνεύτηκε σκόπιμα από ορισμένες ομάδες και άτομα που προωθούν τον εθνικιστικό αυτονομισμό, κάτι που απορρίπτω εντελώς. Κάθε φορά που δημοσιεύω κάτι για το Κοσσυφοπέδιο, η ροή στο προφίλ μου... τρελαίνεται, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι χαρούμενο, όπως το φαγητό ή η μουσική και αντιμετωπίζω έντονη αντίσταση στην ιδέα ενός αυθεντικού πολιτισμού του Κοσόβου.

Όλοι αξίζουμε να είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας. Θέλω απλώς να εκπροσωπηθεί η χώρα μου σε έναν χάρτη και να μπορώ να μιλάω με υπερηφάνεια και χαρά για τις αλβανικές ρίζες μου και τη χώρα μου.

Ενθαρρύνω όλους να αγκαλιάσουν την κληρονομιά τους και να ακούσουν και να μάθουν ο ένας από τον άλλο. Ειρήνη, αγάπη και σεβασμός σε όλους»

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X