ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Η απάντηση της... Αιγύπτου στον Elon Musk

Τελικά ποιος έχτισε τις πυραμίδες;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το ότι οι πυραμίδες της Αιγύπτου χτίστηκαν από εξωγήινους το έχουμε ξανακούσε, αφού είναι μία από τις δημοφιλέστερες θωερίες συνωμοσίας που διαδίδεται εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η θεωρία απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα αφού ο Elon Musk ανέβασε κάποια tweets, χωρίς κάποια εξήγηση, όπου δήλωνε πως ''προφανώς οι πυραμίδες χτίστηκαν από εξωγήινους'' και πως ''ο Ράμση Β' ήταν'' εννοώντας μάλλον πως ο φαραώ ήταν κι αυτός εξωγήινος. 

Και ''όχι'' δεν έχουμε καταλάβει αν έκανε πλάκα ή αν το εννοεί, πάντως η Αιγύπτια υπουργός Rania Al. Mashat θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, απαντώντας στον Musk: 

''Ακολουθώ τη δουλειά σας με μεγάλο θαυμασμό. Σας προσκαλώ εσάς και την Space X να εξερευνήσετε τα έγγραφα για το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες, και να δείτε τους τάφους αυτών που τις έχτισαν. Κύριε Musk, σας περιμένουμε''. 

Ωστόσο, ο Musk συνέχισε τα tweets, συμπληρώνοντας απλά πως η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας ήταν το ψηλότερο κατασκεύασμα των ανθρώπων για 3.800 χρόνια, αγνοώντας τα προηγούμενα του tweets που την ήθελαν να χτίστηκε από εξωγήινους. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
elon musk  |  tweet  |  πυραμίδες  |  space x  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση