ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers

Η αντίδραση του Trump στην ανακοίνωση του Kanye ότι θα διεκδικήσει την προεδρία

Οι Αμερικανοί προσπαθούν να συνέλθουν το τελευταίο καιρό από τον χαμό που επικρατεί στην χώρα. Από τον κορωνοϊό στις διαδηλώσεις του κινήματος Black Live Matter στις προεδρικές εκλογές με τους αμφιλεγόμενους υποψήφιους θα έλεγε κανείς ότι χρειάζονται μια παύση.

Το προηγούμενο Σάββατο ο γνωστός ράπερ και σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West δήλωσε με ένα Tweet του ότι κατεβαίνει για πρόεδρος «Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», χρησιμοποιώντας στο Twitter το hashtag #2020VISION.

Πολλοί είναι αυτοί που στηρίζουν την υποψηφιότητά του με έναν από αυτούς τον γνωστό επιχειρηματία Elon Musk. Κάποιοι άλλοι είναι ακόμα μπερδεμένοι με την ανακοίνωση του Kanye αφού πολλές φορές οι δηλώσεις του ήταν αρκετά εκκεντρικές.

Στην ανακοίνωσή του αντέδρασε και ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump o οποίο πιστεύει ότι στόχος του Kanye είναι οι εκλογές του 2024.
Υπενθυμίζουμε ότι το 2018 ο Kanye είχε στηρίξει δημόσια τον Trump και εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» ενώ οι δύο τους συναντήθηκαν και στο Oval Office.

Μετά την επίσκεψη του γνωστού ράπερ ο ίδιος δήλωσε ότι κατάλαβε ότι τον χρησιμοποίησαν για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύει και ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα για να γίνει πιο δημιουργικός.

Ο Donald Trump μέσα από τον ιστότοπο Realclearpolitics δήλωσε για τον Kanye «Αν το κάνει, θα έπρεπε να το δει ως βολιδοσκόπηση για το τι θα συμβεί μετά από τέσσερα χρόνια»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση