ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς

Οι ανεπιτυχείς προσπάθειες τριών χρόνων.

newsroom must

Η Χριστίνα Μπόμπα κι ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς περιμένουν τα δίδυμα μωράκια τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή ''Μετά τα μεσάνυχτα'' η Χριστίνα αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι τα μωρά της ήρθαν με εξωσωματική διότι τρία χρόνια τώρα οι προσπάθειες ήταν ανεπιτυχείς. Για αυτό κιόλας είναι και δίδυμα.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο»

Επίσης περιέγραψε καρέ-καρέ την αντίδραση του χαζομπαμπά Σάκη, ο οποίος ανυπομονούσε τόσο πολύ να γίνει μπαμπάς καθώς το ζευγάρι είναι παντρεμένο και ερωτευμένο από το 2018.

«Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα. Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχειλίζει από παντού».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την συνέντευξη:

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση