ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Η αντίδραση του παλατιού για την αποβολή της Meghan Markle

«Είναι ένα βαθιά προσωπικό ζήτημα...»

newsroom must

«Η απώλεια ενός παιδιού φέρνει μαζί της μία αφόρητη θλίψη, την οποία βιώνουν πολλοί, αλλά λίγοι μιλούν γι΄αυτή» έγραψε μεταξύ άλλων η Meghan Markel σε κείμενό της στους New York Times αποκαλύπτοντας ότι το καλοκαίρι που πέρασε έχασε το δεύτερο παιδί που περίμενε.

Τα νέα αυτά μας ξάφνιασαν αφού εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες θέλουν την Δούκισσα του Sussex να είναι έγκυο και αυτός να είναι και ο λόγος που ζήτησε αναβολή από το δικαστήριο για την υπόθεση της επιστολής που έστειλε στον πατέρα της και δημοσιεύτηκε από την Daily Mail.

To κείμενό της είναι ιδιαίτερα συγκινητικό ενώ τα όσα γράφει συγκλονίζουν λέγοντας ότι ενώ κρατούσε το πρώτο της παιδί έχασε το δεύτερο. «Ένιωσα μια αιχμηρή κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα μαζί του στην αγκαλιά μου και προσπαθούσα να τραγουδήσω ένα νανούρισμα για να μας κρατήσει ήρεμους. Η χαρούμενη μελωδία ερχόταν σε αντίθεση με τον πόνο που ένιωθα και το ότι ήξερα πως καθώς κρατούσα το πρώτο μου παιδί, έχανα το δεύτερο. Ώρες αργότερα, βρισκόμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου και κρατούσα το χέρι του συζύγου μου. Ένιωσα την παλάμη του και φίλησα τις αρθρώσεις του, βρεγμένες και από τα δάκρυα και των δυο μας. Κοιτάζοντας τους κρύους λευκούς τοίχους, δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα θεραπευόμασταν»

Όσον αφορά το παλάτι, πηγές αναφέρουν ότι δεν θέλουν να σχολιάσουν το γεγονός καθώς είναι κάτι πολύ προσωπικό «είναι ένα βαθιά προσωπικό ζήτημα, το οποίο δεν θα σχολιάσουμε». Ωστόσο πηγή του παλατιού τονίζει ότι υπάρχει μια κατανοητή λύπη για το περιστατικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση