ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και σανδάλια
 

Η αντίδραση των Clooneys στον γάμο των Sussex: «Δεν τους ξέρουμε»

«Γύρισε στον George και την Amal Clooney που κάθονταν δίπλα της και τους ρώτησε πώς ήξεραν τον Harry ή την Meghan Markle»

newsroom must

David και Victoria Beckham, Serena Williams, Carey Mulligan ήταν μερικοί από τους celebs που βρέθηκαν στον βασιλικό γάμου του πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle στο Windsor.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο George και Amal Clooney. Παρόλο που το ζευγάρι ήταν καλεσμένο και τίμησε με την παρουσία του το ζευγάρι φήμες αναφέρουν ότι δεν γνώριζαν την Meghan και τον Harry καθόλου.

Γράφοντας για το Airmail η δημοσιογράφος και συγγραφέας Rachel Johnson ισχυρίστηκε ότι η πρώην συγκάτοικος της πριγκίπισσας Diana ρώτησε τους Clooneys από πού γνώριζαν το ζευγάρι στην τελετή.

«Υπάρχει μια ιστορία που κυκλοφορεί πως την ώρα που η Carolyn Bartholomew, πρώην συγκάτοικος της πριγκίπισσας Diana, περίμενε να ξεκινήσει η τελετή του γάμου, γύρισε στον George και την Amal Clooney που κάθονταν δίπλα της και τους ρώτησε πώς ήξεραν τον Harry ή την Meghan Markle» γράφει η Johnson

«Δεν τους ξέρουμε» απάντησαν οι Clooneys.

Παρόλα αυτά το ζευγάρι τώρα διατηρεί πολύ καλή σχέση με τους Clooneys ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα επισκέφτηκαν και την έπαυλη τους στο Lake Como λίγους μήνες μετά τον γάμο τους.

Σύμφωνα με το βιβλίο «Finding Freedom» οι Sussexes πέταξαν μέχρι εκεί και συναντήθηκαν με πολλούς A-list celebs. Μάλιστα κατά την τριήμερη διαμονή τους εκεί αναφέρεται ότι «Η Meghan και η Amal πέρασαν πολύ χρόνο χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα και παίζοντας με τα δίδυμα, ενώ ο George και ο Harry συζητούσαν για την συλλογή μοτοσικλετών του George. Ο Harry πήγε και βόλτα με μία από αυτές. Ο George, είχε πρόσφατα ένα ατύχημα με την μηχανή του, γι’ αυτό και δεν τον συνόδευσε»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan Markle  |  Harry  |  George  |  Amal  |  Clooney  |  γάμος  |  γνωριμία  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση