ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η αντίδραση της Ελισάβετ όταν έμαθε για τη νέα συνεργασία του Harry και της Oprah

Πως αντέδρασε για την νέα εκπομπή του εγγονού της;

newsroom must

Το 2019 είχε ανακοινωθεί από το Παλάτι του Kensington, η συνεργασία του πρίγκιπα Harry με την Oprah Winfrey για μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα αφορούσε θέματα ψυχικής υγείας, στην οποία θα ήταν παραγωγοί.

Ο στόχος τους ήταν να ξεκινήσει μια συζήτηση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος στην προσπάθεια να εμπνευστεί, με αποτέλεσμα να «εξοπλιστεί» με τα κατάλληλα εφόδια για να βελτιώσει την ζωή του, και να εξαλειφθεί το στίγμα που υπάρχει για την ψυχοπάθεια.

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ αναμένεται να γίνει κατά τα μέσα Μαΐου (2021) από την Apple TV+.

Η Βασίλισσα έδωσε “την ευλογία της” σύμφωνα με πηγές, όταν ο Harry της είχε πει τότε, ότι ήθελε να συνεργαστεί με την Oprah σε μια τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία.

Οι βασιλικοί εμπιστευτικοί ισχυρίστηκαν ότι η ιδέα προέκυψε αφού ο Harry και η Oprah έγιναν στενοί φίλοι.

Ωστόσο, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Δούκας έκανε την παράσταση ήταν “σαφώς παραπλανητικός” και ότι οι ανώτεροι βασιλείς δεν θα είχαν συμφωνήσει με το show αν ήξεραν ότι θα ήταν “μια προσωπική επίθεση στον πατέρα του και στο παλάτι”.

Να θυμίσουμε πως στην εκπομπή ο Harry κατηγόρησε την οικογένειά του ότι δείχνει «απόλυτη παραμέληση» για τα προβλήματα ψυχικής υγείας του και ισχυρίζεται ότι ο μπαμπάς Κάρολος τον έκανε να «υποφέρει».

“Όσοι βρίσκονται γύρω από τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο είναι απολύτως σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη”, είπε πηγή κοντά στο Παλάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση