ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Η Άννα Βίσση ποζάρει με την κόρη της και η ομοιότητα είναι τεράστια

Ποιοτικές στιγμές μητέρας-κόρης στην Σκιάθο

Μαρία Σάββα

Κάνει μια παύση στις υποχρεώσεις της η γνωστή Κύπρια ερμηνεύτρια, Άννα Βίσση, κάνοντας διακοπές με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τα δύο της εγγόνια Νίκο και Νέστωρ, με σκοπό να απολαύσει όσο παραπάνω χρόνο γίνετε με την οικογένειά της.

Είναι γνωστό, ότι η τραγουδίστρια έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της που εκτός από σχέση μητέρα-κόρης μπορούμε να δούμε ότι είναι και μια σχέση φιλίας. Κάτι που φαίνεται και μέσα από την ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια.

Μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να χαλαρώνουν κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Σκίαθο, και να απολαμβάνουν των Ελληνικό ήλιο, ποζάροντας και οι δύο με ψάθινα καπέλα, κάτι που πέρα από την ομοιότητα τους, δεν μας βοηθά ιδιαίτερα στο να τις ξεχωρίσουμε.

Οι δυο τους όμως δεν είχαν πάντα την καλή σχέση που έχουν τώρα, αφού σε μια παλιά συνέντευξη της η Βίσση είπε, «Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια. Παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια. Τη θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση