ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Total white σύνολο με φόρμα και oversized hoodie
 

Η Aniston γιόρτασε τα 51 με την πιο sexy φωτογράφιση

5 facts για την ζωή της

Μαρία Στυλιανού

H Ελληνίδα Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη aka Jennifer Aniston έκλεισε τα 51 της χρόνια και παραμένει πανέμορφη και δυναμική όπως πάντα.

Η ηθοποιός για τα 51 της χρόνια έκανε μια super sexy φωτογράφιση και έδωσε συνέντευξη στην Sandra Bullock για το Interview Magazine. Μέσα από την συνέντευξή της μίλησε για την αλληλοϋποστήριξη που πρέπει να έχουν οι γυναίκες και για τα σχέδια της ζωής της.
«Είναι σαν να έχω περασμένο ένα screenshot στον εγκέφαλό μου για το μέλλον, όπου βλέπω και ακούω τον ωκεανό, ακούω γέλια, βλέπω παιδιά να τρέχουν, ακούω τον πάγο να πέφτει μέσα στο ποτήρι και μυρίζω το φαγητό που ετοιμάζεται. Όλα αυτά υπάρχουν μέσα στο μυαλό μου ήδη και με κάνουν να νιώθω πολύ ευχάριστα»

Ποιο σίγουρη λοιπόν από ποτέ στην πιο wow φωτογράφισή της η Aniston αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν σε καθορίζει.

 
 
 

 

Εμείς βρήκαμε μερικά facts για την ζωή της και σας τα παρουσιάζουμε.

Ο ελληνικής καταγωγής πατέρας της δεν ήθελε με τίποτα η κόρη του να γίνει ηθοποιός μάλιστα της είχε πει «Δεν θέλω να ραγίσει η καρδιά σου, η απόρριψη είναι σκληρή. Σε παρακαλώ πολύ, μην το κάνεις. Κάνε κάτι άλλο. Γίνε δικηγόρος»

Δεν το άκουσε και προχώρησε με την υποκριτική. Οι πρώτες τις δουλειές Molly», «Ferris Bueller's Day Off», «The Edge» και «Muddling Through» ήταν αποτυχημένες. Αποφάσισε ένα βράδυ να πλησιάσει τον πρόεδρο του NBC σε ένα πρατήριο βενζίνης και να τον ρωτήσει «Πρόκειται να γίνει ποτέ κάτι;». Ο ίδιος της απάντησε ότι πιστεύουν πολύ σε αυτή και λίγους μήνες αργότερα πήρε τον ρόλο στην σειρά «Friends» και απογειώθηκε.

Όταν η μητέρα της έγραψε το βιβλίο «Από Μητέρα και Κόρη στα Φιλαράκια: Μια αυτοβιογραφία». Οι μη κολακευτικές αναφορές της στη Jennifer την εξόργισαν με αποτέλεσμα να μην την καλέσει στον γάμο της με τον Brad Pitt και οι σχέσεις του αποκόπηκαν εντελώς. Λίγο πριν το θάνατό της η μητέρα της την αποκλήρωσε τελικά.

Η ηθοποιός μεγαλώνοντας θεωρούσε ότι δεν ήταν έξυπνη. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω στο μυαλό μου τίποτα από όσα μάθαινα» Αυτό οφειλόταν στην δυσλεξία της κάτι που κατάλαβε όταν ήταν 20 χρονών.

Η ίδια και ο Brad Pitt ήταν μέσα στα ονόματα που θα έπαιρναν τον ρόλο για την ταινία του Τιτανικού. Το ίδιο και η Angelina Jolie.
Από το 2001 και μετά η Aniston βρίσκεται στην λίστα του Forbes ως μια από τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς. Η αξία της ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση