ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Η ανιψιά του Trump γίνεται η πρώτη συγγενής που μιλάει εναντίον της οικογένειας

Οι θείοι της πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους

Η Mary Trump, ανιψιά του Προέδρου Donald Trump, πρόκειται να δημοσιεύσει ένα βιβλίο φέτος το καλοκαίρι με «φρικιαστικές και αλαζονικές» ιστορίες για τον θείο της, ανέφεραν πηγές στο Daily Beast – και γίνεται το πρώτο μέλος της οικογένειας Trump που μιλάει ανοιχτά εναντίον του Πρόεδρου.

Στο επερχόμενο βιβλίο «Too Much and Never Enough», η Mary Trump, η κόρη του νεκρού αδελφού του Donald Trump, Fred Trump Jr., θα αποκαλύψει τον ρόλο της ως πηγή στην έρευνα των New York Times το 2018 σχετικά με την προέλευση του πλούτου και τις φοροαπαλλαγές του Trump, σύμφωνα με το Daily Beast.

Το βιβλίο πρόκειται να εκδοθεί στις 11 Αυγούστου.

Το Daily Beast αναφέρει ακόμα ότι το βιβλίο θα περιλαμβάνει «οικείες και καταστροφικές σκέψεις» από την αδελφή της Προέδρου, Maryanne Trump Barry.

Η ανιψιά του Trump γράφει επίσης ότι ο Πρόεδρος «συνέβαλε» στο θάνατο του αδελφού του Fred Trump Jr «τον παραμέλησε σε κρίσιμες καταστάσεις του εθισμού του», που τελικά έπαιξε ρόλο στη θανατηφόρα καρδιακή προσβολή του σε ηλικία 42 ετών.

Η 55χρονη Mary Trump είναι το μεγαλύτερο εγγόνι του Fred Trump Sr., πατέρα του Donald Trump. Η Mary, η οποία κατέχει πτυχίο κλινικής ψυχολογίας, δεν έχει ακόμη προβεί σε αρνητικές δημόσιες δηλώσεις σχετικά με τη διάσημη οικογένειά της κατά τη διάρκεια της προεδρίας του θείου της. Αν και το 2000, είπε στην εφημερίδα New York Daily News ότι οι θείοι της πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους, για τον χειρισμό της κληρονομιάς του Fred Trump Sr., ισχυριζόμενη ότι τα αδέλφια Donald, Maryanne και Robbert Trump έκοψαν τα χρήματα που χρειάστηκαν για τη θεραπεία της εγκεφαλικής παράλυσης του ανιψιού τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση