ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Η Angelina Jolie μιλάει για τα παιδιά της και συγκινεί

«Κάθε ένα έγινε μέλος της οικογένειας με τον δικό του όμορφο τρόπο»

Πριν από λίγες ημέρες η Angelina Jolie μίλησε για τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Brad Pitt. Μίλησε και για τα παιδιά της τα οποία υιοθέτησε μαζί με τον πρώην σύζυγό της την διαδικασία όπως και το πώς τα έχει μεγαλώσει έτσι ώστε να μην χάσουν την κληρονομιά και ταυτότητά τους.

Για τον πρώτο της γιό Maddox τον οποίο υιοθέτησε το 2002 είπε «Η Cambodia ήταν η χώρα που με έκανε να καταλάβω τι συμβαίνει με τους πρόσφυγες. Με έκανε να ασχοληθώ με τις ξένες υποθέσεις όπως ποτέ πριν και να μπω στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Πάνω από όλα με έκανε μητέρα. Το 2001 ήμουν σε ένα σχολείο στο Samlout και έπαιζα με ένα μικρό παιδί και εκείνη τη μέρα σκέφτηκα "ο γιος μου είναι εδώ". Λίγους μήνες μετά συνάντησα τον Mad μωρό σε ένα ορφανοτροφείο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω και δεν πιστεύω σε δεισιδαιμονίες και προλήψεις, όμως ήταν πολύ αληθινό και πολύ ξεκάθαρο»

Με τον ίδιο όμορφο και συγκινητικό τρόπο μίλησε και για τα άλλα 5 παιδιά της εξηγώντας ότι θέλησε να μην χάσουν επαφή με τον κόσμο από τον οποίο προήλθαν και το πόσο ευλογημένη είναι που έγινε η μητέρα τους

«Κάθε ένα έγινε μέλος της οικογένειας με τον δικό του όμορφο τρόπο. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να μιλάς ανοιχτά γι’ αυτό και να το μοιράζεσαι. Οι λέξεις υιοθεσία και ορφανοτροφείο έχουν θετική έννοια στο δικό μας σπίτι. Με τα υιοθετημένα μου παιδιά μπορώ να μιλήσω για την εγκυμοσύνη με κάθε λεπτομέρεια, αλλά εξίσου λεπτομερώς μιλάω και για τη διαδρομή μέχρι να τα βρω και να τα κοιτάξω για πρώτη φορά στα μάτια. Όλα τα υιοθετημένα παιδιά έρχονται μαζί με ένα όμορφο μυστήριο, στο οποίο ο κόσμος τους, συναντάει τον δικό σου. Όταν είναι από μια άλλη φυλή και χώρα, αυτό το μυστήριο, αυτό το δώρο είναι πλήρες. Για εκείνα πρέπει να φροντίσεις να μη χάσουν την επαφή με τον κόσμο, από τον οποίο προήλθαν. Έχουν ρίζες που εσύ δεν έχεις. Τίμησέ τις. Μάθε από αυτές. Είναι μια εκπληκτική διαδρομή. Δεν μπαίνουν αυτά στον κόσμο σου, μπαίνετε ο ένας στον κόσμο του άλλου. Είμαι ευλογημένη που μου επιτράπηκε να γίνω η μητέρα τους. Νιώθω ευγνωμοσύνη κάθε μέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση