ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία

Πρόκειται να εμφανιστεί σύντομα στο δικαστήριο.

newsroom must

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι το αγαπημένο ζευγάρι των 90's Αngelina Jolie-Brad Pitt, γνωστό ως "Brangelina" θα έφταναν μετά από τόσα χρόνια σε αυτό το τραγικό σημείο.

Στα δικαστήρια πρόκειται να βρεθούν σε λίγο καιρό η Angelina Jolie και ο Brad Pitt για το πολύκροτο διαζύγιό τους. Το The Blast εξασφάλισε έγγραφα από τη δικογραφία σύμφωνα με τα οποία η star είναι έτοιμη να εμφανιστεί με αποδείξεις για την κακοποίησή που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον πρώην σύζυγό της.

Σε ξεχωριστό έγγραφο αναφέρεται το ενδεχόμενο να εμφανιστούν στη δίκη και να καταθέσουν τα τρία μικρότερα παιδιά τους, που είναι και τα βιολογικά, η Shiloh, ο Knox και η Vivienne, εφόσον το δικαστήριο το επιτρέψει.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2016 κι από τότε βρίσκονται στα δικαστήρια , χωρίς να έχουν καταλήξει σε κοινή απόφαση.

Αμέσως μετά την αίτηση διαζυγίου της Jolie είχε γραφτεί παντού ότι ο Pitt βρέθηκε να ερευνάται ως φερόμενος δράστης κακοποίησης παιδιού μετά από ένα περιστατικό με τον Maddox ενώ βρίσκονταν σε πτήση με ιδιωτικό jet. Oι Αρχές του Λος Άντζελες και οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν ενημερωθεί και είχε ξεκινήσει επίσημη έρευνα που όμως ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύπτει ενοχή του Pitt για κάποιο αδίκημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση