ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Αναστασία Παπαδοπούλου: ''Είχα άλλες δύο αποβολές μέχρι τον ερχομό του γιού μου''

Μίλησε για την κλοπή της σορού του πατέρα της και τις αντιδράσεις μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

newsroom must

Η κόρη του Τάσου και της Φωτεινής Παπαδοπούλου είναι μια δυναμική γυναίκα που αγωνίζεται για τα δικαιώματα του παιδιού. Είναι Σύμβουλος της Ad Hoc Υπουργικής Επιτροπής για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

Περίπου ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο, η Αναστασία έφερε στον κόσμο τον γιο της. Καλεσμένη στην απογευματινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, “Με Αγάπη Χριστιάνα”, μίλησε για τον νέο της ρόλο ως μητέρα, τα σενάρια εγκυμοσύνης, τις αποβολές που είχε πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της αλλά και για τον πατέρα της.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί η είδηση της εγκυμοσύνης της αλλά και τον τρόπο που η ίδια μίλησε στην οικογένεια της για την κύηση της και τις αντιδράσεις που υπήρξαν. Η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν ήθελε να το πει σε κανένα, ούτε στην οικογένειά της τους πρώτους τρεις μήνες της κύησής της. Λόγω μίας αιμορραγίας που συνέβη λίγο νωρίτερα αναγκάστηκε να το αποκαλύψει αρχικά στον αδερφό της Νικόλα και κατόπιν στην υπόλοιπη οικογένεια.

“Είμαι Προληπτική και ήθελα να ήμουν προσεκτική στην εγκυμοσύνη… Τα περισσότερα σχόλια και οι ευχές ευτυχώς ήταν ευχάριστα… Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης μου στην οικογένεια ήταν επεισοδιακή… Είχα άλλες δύο αποβολές μέχρι τον ερχομό του γιού μου… Με αγχώνουν οι ερωτήσεις που θα μου κάνει ο γιος μου στο μέλλον… Δεν θεωρώ ότι είμαι σούπερ μαμά… Αυτή την περίοδο δεν έχω σύντροφο και είναι δύσκολη περίοδος… Χωρίς την στήριξη της μητέρας μου δε θα μπορούσα να ανταπεξέλθω…  Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου ήταν η πιο δύσκολη μου στιγμή…”.

Τα δύο ονόματα του παιδιού της
Ο λόγος που αποφάσισε να δώσει στο παιδί της δύο ονοματα είναι γιατί όπως λέει η ίδια δεν ήθελε να εγκλωβιστεί σε κάτι που δεν θα τον εκφράζει. “Τάσος – Παναγιώτης. Το Παναγιώτης είναι το όνομα του θείου μου, τον αδερφό του πατέρα μου, ο οποίος ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Ήθελα να έχει δυο ονόματα. Το “Τάσος Παπαδόπουλος” κρύβει μια ιστορία για πολλούς και δεν ήθελα να εγκλωβιστεί σε κάτι που δεν θα τον εκφράζει. Να μην έχει την ευθύνη.. Ήθελα να γνωρίσει και άλλον έναν σπουδαίο άνθρωπο, όπως ο Πάνος, ο οποίος δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Υπάρχουν πολλά είδη δημόσιων ανθρώπων. Ήθελα να αντιληφθεί ότι οι σπουδαίοι άνθρωποι έχουν πολλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά και να επιλέξει όποιον δρόμο θέλει.” 

Η κλοπή της σορού του πατέρα της
” Ήταν σοκαριστικό. Έχω μάθει στον εαυτό μου να λέω ότι είναι η δική μου πραγματικότητα και μαθαίνω να την αντιμετωπίζω. Με κάλεσαν τη νύχτα στο νεκροταφείο για να δω αν τα παπούτσια που βρέθηκαν είναι αυτά που είχα βάλει στον πατέρα μου όταν είχε θαφτεί. Ήταν προβλητικό, ένας βιασμός της αξιοπρέπειας. Δεν μιλούσαμε για τον πατέρα μου αλλά για μια σωρό. Ποτέ δεν θα πληρώναμε λύτρα, γιατί πρώτα ο πατέρας μου θα μας έλεγε ότι είναι κόκκαλα και όχι εγώ ο ίδιος. Δεν θα μας επέτρεπε να θέσουμε σε κίνδυνο τα παιδιά μας. Αν δίναμε το μήνυμα ότι θα δίναμε λύτρα, τί θα κάναμε αν απαγάγαν ένα από τα παιδιά; “

Μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα τα σενάρια που ακούστηκαν για την εγκυμοσύνη της. Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης η Αναστασία αποκάλυψε ότι κάθε πρωί απολαμβάνει το να δίνει το γάλα στον μικρό Τάσσο και να του διαβάζει παραμύθι.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση