ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η ανάρτηση των Obama για την επέτειό τους και το μήνυμα για τις εκλογές

«28 χρόνια με αυτόν εδώ. Λατρεύω τον Barack Obama για το χαμόγελο...»

28 ολόκληρα χρόνια γάμου γιορτάζουν οι πρώην κάτοικοι του Λευκού Οίκου Barack και Michelle Obama. Η σχέση και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο είναι τόσο δυνατή και το αποδεικνύουν πολλές φορές.

Μαζί καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα πάντα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εκφράσει δημόσια τα αισθήματά τους. Ακόμα και αν η Michelle αποκάλυψε σε podcast ότι σκέφτηκε να τον πετάξει από το παράθυρο είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι σε ένα γάμο που οι περισσότεροι ζηλεύουμε και θα θέλαμε να αποκτήσουμε.

Για την επέτειό τους και οι δύο μοιράστηκαν φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζοντας τα όσα νιώθουν.

Η Michelle Obama έγραψε κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε «28 χρόνια με αυτόν εδώ. Λατρεύω τον Barack Obama για το χαμόγελο, τον χαρακτήρα και την συμπόνοια του. Τόσο ευγνώμων που τον έχω σύντροφο σε όλα όσα μας φέρνει η ζωή. Και αυτή τη χρονιά, έχουμε μια παράκληση για εσάς- διαλέξτε ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε πως θα το κάνει. Πείτε μας για αυτό στα σχόλια! Θα είναι ένα από τα καλύτερα μηνύματα επετείου για εμάς. Σε αγαπώ Barack» στέλνοντας και πάλι το δικό της μήνυμα για τις εκλογές Νοεμβρίου.

Το ίδιο έκανε και ο Barack Obama πριν όμως την παράκλησή του για τις εκλογές έγραψε «Ακόμη και με όσα συμβαίνουν, ήθελα να ευχηθώ χαρούμενη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου. Κάθε μέρα με την Michelle Obama με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση