ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κολάν, cozy κάλτσες, hoodie και στέκα στα μαλλιά
 

Η ανάρτηση της Emilia Clarke μετά την γνωστοποίηση του σοβαρού προβλήματος υγείας της

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, η Emilia Clarke πριν από λίγο καιρό έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της δηλώνοντας πως ήρθε αντιμέτωπη με δύο πολύ σοβαρά ανευρύσματα. Λίγο μετά μάλιστα από την γνωστοποίηση του προβλήματός της, η ηθοποιός δήλωσε πως πήρε την απόφαση να ιδρύσει και έναν οργανισμό προκειμένου να βοηθάει ανθρώπους που βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Emilia Clarke συγκλονίζει με την άγνωστη περιπέτεια υγείας της

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Emilia δέχτηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης από τους θαυμαστές της. Θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που ήρθε σε επικοινωνία μαζί της, στέλνοντας την αγάπη του, πήρε την απόφαση να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram.

«Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ σε όλους όσοι διάβασαν, μοιράστηκαν κι έστειλαν την αγάπη τους στην ιστορία μου. Είναι πολύ όμορφο αυτό που βλέπω και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πόσους από εσάς επηρέασε η ιστορία μου. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Same You είναι έτοιμος να διαβάσει τη δική σας ιστορία, πώς αναρρώσατε και τι είναι αυτό που θα έκανε αυτή την εμπειρία της ανάρρωσης καλύτερη. Με το να ακούσουμε τις ιστορίες σας, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια βελτιωμένη εμπειρία ανάρρωσης σε όλους όσοι θα χρειαστεί να περάσουν από κάτι αντίστοιχο. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό;».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση