ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η αναπάντεχη συνάντηση της Μαρίας Ηλιάκη, στην Αθήνα

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία.

newsroom must

Η επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη στα πάτρια εδάφη, είναι γεγονός εδώ και μερικές μέρες, ωστόσο αυτή τη φορά επέστρεψε έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, και την νεογέννητη κορούλα τους, Κατερίνα, με μοναδικό σκοπό, να επιστρέψει πίσω στην επαγγελματική δράση μαζί με την καλή της φίλη Κατερίνα Καραβάτου την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ίδια, μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιάζει ιδιαίτερα χαρούμενη τόσο για την επιστροφή της, όσο και για την νέα της επαγγελματική ιδιότητα, έχοντας στο πλευρό της τους μεγαλύτερους υποστηρικτές.

Έτσι έκανε και σήμερα, όταν οι τρείς τους συνάντησαν ένα από τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, τον γιατρό τους, που μετέφερε για πρώτη φορά τον κτύπο της καρδιάς της κορούλας τους, όταν οι δύο βρίσκονταν ακόμη στην Αθήνα.

Το γεγονός, μοιράστηκε η ίδια, μέσα από μια ανάρτηση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με τον γιατρό τους, γράφοντας «Σήμερα η μικρή μας γνώρισε τον αγαπημένο μας γιατρό, που μαζί του ακούσαμε το πρώτο της καρδιοχτύπι, Γιάννη μου σ’ αγαπάμε πολύ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση