ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η αναφορά της Khloe Kardashian για την απιστία και το τρίτο παιδί του Tristan

Τι είπε η αγαπημένη τηλεπερσόνα;

Όπως είδαμε μέσα από την συνέντευξη της Khloe Kardashian στο περιοδικό «Variety» η ίδια πρόκειται να μιλήσει για την απιστία του συντρόφου της Tristan Thompson, στην εκπομπή της οικογένειάς της στο Hulu, «The Kardashians».

Η ίδια παραδέχτηκε πως η αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετά επίπονη για εκείνη ωστόσο θα μιλήσει για πρώτη φορά καθώς είναι κάτι που ζητούν οι fans της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

«Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν είναι διασκεδαστικό να μιλάς για κάτι τέτοιο. Αλλά είναι μέρος του ταξιδιού μου στη ζωή, οπότε θα το δούμε στην εκπομπή», ανέφερε συγκεκριμένα η Khloe στο εν λόγω δημοσίευμα.

Να θυμίσουμε πως τον Δεκέμβριο του 2021 η προπονήτρια Maralee Nichols μήνυσε τον Tristan Thompson με σκοπό να αναγνωρίσει παιδί που έκαναν μαζί την ίδια χρονιά, αποκαλύπτοντας τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Tristan μαζί της.

Με τον αθλητή να αναφέρει τότε σε ανάρτηση του ότι αναλαμβάνει της εφθύνη των πράξεων του και την Khloe πιο πληγωμένη από ποτέ «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση