ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση Lola Kirke στις Χρυσές Σφαίρες

H ηθοποιός Lola Kirke, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την παρουσία της στις Χρυσές Σφαίρες για να στείλει μέσω της εμφάνισής της ένα δυνατό μήνυμα για το γυναικείο σώμα. Παρόλο που επέλεξε ένα φόρεμα του Andrew Gn, η ηθοποιός αποφάσισε να καταρρίψει κατά κάποιον τρόπο τα πρότυπα ομορφιάς του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί, αφήνοντας αξύριστες τις μασχάλες της.

Η ηθοποιός, που στο παρελθόν έχει εμφανιστεί ξανά με τρίχες στη μασχάλη, σχολίασε την απόφασή της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα σαρκαστικό μήνυμα όπου ευχαριστεί «όλους τους ωραίους ανθρώπους που δεν μου έστειλαν απειλές για τη ζωή μου αναφορικά με τις τρίχες στη μασχάλη», προσθέτοντας τα hashtag #awesome kai #hairyarmpits. Τα σχόλια που δέχθηκε ήταν πολύ υποστηρικτικά, με τους followers να την ευχαριστούν γι' αυτό που έκανε, λέγοντας πως είναι όμορφη και πως «σημαίνει πολλά το να υπάρχει μια κυρία στο Χόλιγουντ που προκαλεί τα παραδοσιακά στάνταρ», κάνοντας λόγο για «εμπνευσμένη συμπεριφορά».

Η Kirke όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί. Επέλεξε την ίδια βραδιά να ''στολίσει'' το haute couture φόρεμά της με μία κονκάρδα, που έγραφε «F*** Paul Ryan». Όπως εξήγησε, ο λόγος που το έκανε ήταν για να διαμαρτυρηθεί για τη διακοπή χρηματοδότησης του Planned Parenthood που σχεδιάζει το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, την οποία και ανακοίνωσε επισήμως την περασμένη εβδομάδα ο Λευκός Οίκος. Η Kirke δεν ήταν η μοναδική ηθοποιός που έστειλε μέσω της παρουσίας της στις Χρυσές Σφαίρες ένα δυνατό μήνυμα για τις γυναίκες. Η Evan Rachel Wood περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα κοστούμι και δήλωσε στους δημοσιογράφους πως παρόλο που της αρέσουν τα φορέματα, ήθελε να βεβαιωθεί πως «τα νεαρά κορίτσια και οι γυναίκες θα μάθουν πως δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση