ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Η Amal Clooney κατηγορεί τον Trump

Τα fake news και οι εχθροί του λαού

Μαρία Στυλιανού

H Amal Clooney «επιτέθηκε» στον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump και τον κατηγόρησε δημόσια για τους όρους που χρησιμοποιούνται από ηγέτες ανά τον κόσμο έτσι ώστε να περιγράψουν δημοσιογράφους.

«Μέρος της γλώσσας που χρησιμοποιείται προς τους δημοσιογράφους από αυταρχικούς ηγέτες είναι εμπνευσμένη από τα λόγια του προέδρου των ΗΠΑ», ανέφερε στην Guardian.

Μέσα λοιπόν από την εκστρατεία στη οποία παίρνει μέρος η ίδια για την λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης προτείνει να επιβληθούν κυρώσεις σε όσους καταπατούν το ανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης. Είναι γνωστό ότι ο Trump όταν δέχεται κριτικές από τα μέσα αναφέρετε σε αυτές ως «fake news». Δεν ήταν λίγες οι φορές που χαρακτήρισε δημοσιογράφους ως «ανέντιμους, τρομερούς ανθρώπους» και τα MME εχθρούς του λαού.

«Εάν οι ηγέτες του κόσμου γίνουν όλο και πιο ενωμένοι και πιο καινοτόμοι στην εξεύρεση τρόπων για να σιωπήσουν τον Τύπο, δεν πρέπει εμείς ως υπερασπιστές του Τύπου να κάνουμε το ίδιο» Η ίδια χαρακτηρίζει το θέμα ως «τη σιωπή των δημοκρατιών»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση