ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η άλλη πτυχή του εαυτού της Kim Kardashian

Δέσποινα Άσπρου

Την ευγνωμοσύνη της στους πυροσβέστες και όλους όσους συμμετείχαν στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών που ξέσπασαν πρόσφατα στην Καλιφόρνια εξέφρασε η Kim Kardashian και κατάφερε να μας εκπλήξει όλους ευχάριστα.

Η γνωστή τηλεπερσόνα εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show» την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και δήλωσε: «Είμαστε τόσο ευγνώμονες σε αυτούς, ειλικρινά, δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς αυτούς».

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες για την τεράστια βοήθειά τους, η Kardashian ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και δύο δωρεές ύψους 200.000 δολαρίων – μία για το Wildfire Relief Fund και η άλλη για το California Fire Foundation – εκ μέρους του συζύγου της Kanye West και της ετικέτας του Adidas Yeezy.

Αργότερα στο επεισόδιο της εκπομπής η Kim Kardashian συναντήθηκε με έναν πυροσβέστη που ονομάζεται Michael και τη σύζυγό του, Liza, από το Όουκ Παρκ της Καλιφόρνια που έχασαν το σπίτι τους στην πυρκαγιά στο Γούλζεϊ. Ενώ ο πυροσβέστης έσωζε σπίτια άλλων το δικό του καταστράφηκε από την πυρκαγιά. Όταν το ζευγάρι είπε την τραγική ιστορία του στην παρουσιάστρια της εκπομπής, η Kardashian τους παρέδωσε μια επιταγή 100.000 δολαρίων για να τους βοηθήσει να ξαναφτιάξουν το σπίτι τους και κατάφερε να μας δείξει και μια πιο ευαίσθητη πλευρά. Ας μην ξεχνάμε ότι πιθανότατα και η ίδια να βρισκόταν στην θέση τους, μιας και το δικό τους σπίτι είχε κινδυνέψει.

Και κάπως έτσι η γνωστή τηλεπερσόνα κατάφερε να μας δείξει και μια άλλη πτυχή του εαυτού της. Εκτός από σέξι και δημοφιλής, φαίνεται τελικά να είναι και ένας αρκετά ευαίσθητος άνθρωπος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση