ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, πουκάμισο και πέδιλα
 

Η αλήθεια για την Meghan και την κολλητή της

Ο σύζυγος της Jessica Mulroney έβαλε τα πράγματα στην θέση τους

Δέσποινα Άσπρου

Είτε δηλώνεις φαν των Sussexes, είτε όχι, όλο και από κάπου θα έχεις ακούσει πως η σχέση της Meghan Markle και της κολλητής της Jessica Mulroney είναι τεταμένη το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της εμπολής της δεύτερης σε ρατσιστικό σκάνδαλο κατά της influencer και επιχειρηματία Sasha Exeter.

Για όσους δεν θυμούνται, να πούμε πως η γνωστή στυλίστρια, αντιμετώπισε αντιδράσεις πριν από λίγες εβδομάδες αφού η Sasha Exeter αποκάλυψε δημόσια ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της από τη Mulroney και μάλιστα, κατά την απειλή χρησιμοποίησε την ανωτερότητά της ως λευκή. Το γεγονός δεν κόστισε μόνο την δουλειά της ίδιας και του συζύγου της, αλλά όπως ανέφεραν τα ξένα ΜΜΕ αποτέλεσε αιτία να χάσει και την κολλητή της Meghan Markle. Δημοσίευμα μάλιστα της The Sun, ανέφερε πως «Η ομάδα της Jessica έχει καταστήσει σαφές ότι αισθάνεται μεγάλη απόρριψη από τη Meghan και φοβάται ότι θα την κόψει από τη ζωή της για πάντα. Είναι απολύτως απογοητευμένη και καταρρακωμένη επειδή η Meghan δεν έκανε τίποτα για να την υποστηρίξει δημόσια. Η Jessica είναι τρομοκρατημένη που δεν θα δουλέψει ξανά».

To πιο πάνω δημοσίευμα, φυσικά, δεν ήταν το μόνο. Ακολούθησαν πολλά - μα πάρα πολλά. Και μπορεί η Jessica να μην απάντησε γι' αυτά, ωστόσο το έκανε ο σύζυγός της. Αναδημοσιεύοντας ένα άρθρο της DailyMail που είχε τον τίτλο, «Καταρρακωμένη η Jessica Mulroney καλεί συνεχώς την καλύτερη φίλη της Meghan Markle σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τη φιλία τους αλλά χωρίς αποτέλεσμα - και σκέφτεται να γράψει ένα βιβλίο για τη δούκισσα γιατί «δεν έχει τίποτα να χάσει», έγραψε «FALSE» δηλαδή "ψέμα" και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TRENDUS.COM (@trendus) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X