ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Η αγρυπνία των 8 εγγονιών της βασίλισσα Ελισάβετ

Άλλη μια κοινή εμφάνιση για τον William και τον Harry

Δέσποινα Άσπρου

Οι πρίγκιπες William και Harry, μαζί με τα υπόλοιπα τα έξι άλλα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ Β' συμμετείχαν το βράδυ του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της, δύο ημέρες πριν από την κηδεία της και στις εικόνες που κυκλοφόρησα, είδαμε τους δύο royals βαθιά συγκινημένους.

Οι δύο γιοί του βασιλιά Καρόλου Γ' φορούσαν στρατιωτική στολή -παρά το ότι είχε λεχθεί πριν από μερικές ημέρες πως δεν θα του επιτρεπόταν αφού έχει απομακρυνθεί από την βασιλική οικογένεια-, αντίθετα από τα έξι εξαδέλφια τους.

Στάθηκαν για 15 λεπτά με την πλάτη προς το φέρετρο και χαμηλωμένο το κεφάλι, υπό τα βλέμματα των επισκεπτών που έφθαναν για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στη σορό της Ελισάβετ Β', η οποία θα παραμείνει εκτεθειμένη σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Μαζί τους ήταν επίσης ακόμη έξι ξαδέρφια τους, ανάμεσα στα οποία οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, κόρες του πρίγκιπα Andrew, τα παιδιά της πριγκίπισσας Άννας Peter Phillips  και Zara Tindall καθώς και οι Louise and James, τα παιδιά του πρίγκιπα Εδουάρδου

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση