ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Η άγνωστη πρόταση που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου για το GNTM

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Συνέντευξη στο περιοδικό ‘Hello’ έδωσε η μαμά, Αθηνά Οικονομάκου, και μίλησε μεταξύ άλλων για την άγνωστη πρόταση που δέχτηκε από γνωστό project για να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης. Κάτι για το οποίο δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν καθώς καταπιάνεται είτε με το χώρο του θεάματος είτε με τις επιχειρήσεις της στο χώρο της μόδας και των κοσμημάτων

Συγκεκριμένα η ίδια είπε στον Σάββα Μπίτζα – αναφορικά με το αν έχει σκεφτεί ποτέ να βρεθεί στην θέση της παρουσιάστριας – «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ την παρουσίαση. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις, η μία εκ των οποίων ήταν ιδιαίτερα δελεαστική και, αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, ενδεχομένως να την είχα αποδεχτεί. Ωστόσο, μόλις είχα γεννήσει τον Μάξιμο και, επιπλέον, είχα αποφασίσει ότι θα συνέχιζα στο “Έλα στη θέση μου” – κι όταν δίνω τον λόγο μου, τον τηρώ. Αν έκανα κάτι σχετικό με παρουσίαση, θα αφορούσε τη μόδα ή θα ήταν κάποιο τηλεπαιχνίδι που θα έκρινα πως θα μπορούσα να στηρίξω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Ενώ συνέχισε λέγοντας «Έχω δεχτεί πρόταση, Ήταν για την πρώτη σεζόν του GNTM. Αφορούσε τη θέση της Βίκυς Καγιά. Επειδή εκείνη έκανε το Shopping Star, η πρώτη πρόταση είχε γίνει σε μένα. Εγώ όμως είχα γεννήσει τον Μάρτιο και, παρότι με ενδιέφερε δεν δέχθηκα, κάτι για το οποίο δεν μετανιώνω».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση