ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Η άγνωστη «παρεξήγηση» του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent

Όσα αποκάλυψε άτομο που ήταν παρών στο σκηνικό.

Δέσποινα Άσπρου

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο υπεύθυνος της VIP Services Manos Mpos, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τους ξένους σταρ όταν επισκέπτονται την Ελλάδα , αποκάλυψε μια άγνωστη «παρεξήγηση» μεταξύ του Κωνσταντίνου Αργυρού και του διάσημου Αμερικανού ράπερ 50 Cent στο πλαίσιο της μεγάλης συναυλίας τους στο ΟΑΚΑ, τον περασμένο Οκτώβριο.

Μιλώντας για την εν λόγω συναυλία, ο Manos Mpos είπε: «Μεγάλη συναυλία. Είχαμε και το πρόβλημα με την καθυστέρηση μίας ημέρας, επειδή δεν υπήρχαν τα σχέδια ασφαλείας των εγκαταστάσεων. Έγινε η συναυλία την επόμενη ημέρα και είχαμε πάλι μία παρεξήγηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό» και έπειτα, εξήγησε: «Ζήτησε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός να τραγουδήσει κάτι μαζί με τον 50 Cent, εκείνος είπε όχι. Και μετά ζήτησε ο Αργυρός τουλάχιστον να βγουν να πουν ένα ''ευχαριστώ'' στον κόσμο μαζί, και εκεί ο 50 Cent είπε ναι».

«Είχαμε μία καθυστέρηση για τεχνικούς λόγους. Άργησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός 2-3 δευτερόλεπτα να βγει στη σκηνή. Ήταν αρκετά για να πει ο 50 Cent ότι δεν περιμένει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στο πώς είναι από κοντά ο γνωστός ράπερ, σημείωσε: «Ο 50 Cent ως άνθρωπος είναι πολύ σοβαρός, πολύ του προγράμματος. Την ώρα που έπρεπε να είναι εδώ, ήταν 5 λεπτά νωρίτερα. Και αν έπρεπε να φύγει π.χ. 9 η ώρα, 9 και ένα είχε φύγει».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση